En underbar frukost efter Yoga

Idag startade jag dagen med att åka på Yoga i Borlänge 07:00, jag vet inte vad som har tagit åt mig men efter jag provade första gången så har jag längtat till att få gå på ett till pass. Dock så har jag inte hittat något runt 10-tiden som jag gick den första gången utan har bara hittat runt 07:00 och jag är en person som gärna tränar på förmiddagen så jag bokade in en imorse. Dock så gillade jag inte alls dagens Yoga-pass, det var inte samma person som höll i det som jag gick på första gången och jag kände mig stressad genom hela passet och inte alls avslappnad sen har jag även ont i ena skuldra som sjutton.. Så inge mer 07:00 om det är samma person, för passet var även lite annorlunda. Men jag har bokat in pass för dom nästa 3 dagar som kommer så det blir träning 4 gånger den här veckan :) men då lite blandad annan träning.
 
När jag kom hem så var jag hungrig som en varg så jag gjorde en frukost jag brukar göra ibland: → Ugnsrostade tomater, äggröra som jag valde att riva ner massa god ost vi har hemma samt smaksätta med färsk rosmarin, sen vart det även massa ruccola som jag älskar och över denna tallrikar så ringlade jag över den goda saften som var från tomaterna när dom kom ut ur ugnen.
 
Det vart även passionsfrukt och en kopp kaffe, lyckan var även att nya numret av ELLE Mat & vin dök upp i brevlådan igår.
 
Nu är det väl meningen att jag ska få ut röven på gården och gräva en fet rabatt för alla tuplanlökar jag beställt hem och fick med posten igår. Tips: Just nu på Plantagen så rear dom ut alla lökar för endast 10:-/påsen oavsett tidigare pris. I alla fall i Falun och det är precis vid kassan. Jag var in i förrgår och skulle köpa en födelsedagsblomma och sprang över detta erbjudnade, hade redan beställt massor men jag kunde inte motså några fler så det vart runt 200:- i rabatt. Man kan väl aldrig få för lite tulpaner till våren ;). Skulle dock ha haft sånt rådjursmedel i pulverform och planterat mina lökar med.. Så nu är frågan, ska jag vänta tills imorgon och plantera tulpanerna eftersom jag ska in till Falun ikväll och kanske köpa det där eller efter träningen i Borlänge imorgon. Men skulle i alla fall kunna gräva rabatten idag. Alla dessa funderingar man har hela tiden ^^.
 
Vad har du själv för planer idag?
frukost - tulpaner - yoga
2
GoForFit | Anorektisk tjej hittade styrketräningen

Men WOW vad gott det där såg ut!! :)

Svar: Det är såå gott <3
SWEETKAY

Angelica Wåhlin

Men jag storknar, så god frukost!

Svar: Mycket mumma <3
SWEETKAY