Ny vecka & Nya tag

God Morgon Solstrålar ♥, hoppas att allt är bra med er? Jag är väl lite hostig och snorig som jag "fick" från Kevin men går åt rätt håll nu så verkar kommit ganska lindrigt undan, sen är det väl lite pollen som spökar men kör med lite ögondroppar och piller så går ganska bra ändå. Min helg har mest bestått i Kevin´s innebandycup, Eurovision (som både jag och Kevin somnade ifrån på soffan) och sen igår efter sista matchen så följde Kevin´s kompis från Falun med över hit så jag spelade (läs utklassade ;)) kubb med dom sen bjöd jag över hans föräldrar på grillning på kvällen så kom Björn hem lagomt till det också så det var verkligen sååååå härlig kväll i solens strålar. Kul också att Kevin hade en kompis här så han fick se hans nya boende och jag hade glömt att fylla på hans busskort innan 15:00 igår så det blir inte aktiverat förräns efter 15:00 idag, blir lite svårt för han att åka buss imorse men då fick han följa med hans kompis hem igår kväll och sova där inatt. Han måste vara så nöjd med gårdagen. Först matcher, lek med sin bästis, studsmatta, kubbspel, massa god mat, lite fortnite och mys.
 
Så här går jag mest runt här hemma nu när det är varmt på dagarna, bara kastar på mig nå träningsbrallor och en bikiniöverdel. På landet behöver man inte bry sig så mycket ha ha.. Jag skulle vilja varit ut på promenader nu i flera dagar men med tanke på min sjukt dryga hosta så är det liksom ingen idé, bara låta kroppen få vila.
 
Jag ska bara äta klart min frukost nu sen måste jag göra klart in momsredovisning som ska vara inne idag hos Skatteverket! Jag var helt bombsäker på att den skulle vara inne imorgon eller på Onsdag så kollade jag lite snabbt på papperet igår kväll och såg att den skulle vara inne idag, shit! Tur att jag började med att lägga in massa bokföring för cirka 1 vecka sen men vart avbryten mitt i så har lite mer bokföring som ska in sen så har jag nog bockat av allt så det stämmer..Jag hoppas då innerligt att inte det blir några konstigheter. Mer än så har jag nog inte hunnit planera in för dagen, bocka av lite mail, joo jag ska försöka göra om min design på min matblogg Yummifood dock så strålar solen som sjutton ute och ska bli kanonväder i flera dagar så blir nog lite pyssel ute i trädgården också. Ska rensa klart i jordgubbslandet och plocka ut alla mina odlingar så dom får lite solljus. Vad ska ni hitta på idag?
frukost - inredning - livetpålandet - mitthem - momsredovisning - sovrum