LB as in Late Breakfast

Sen frukost idag, tog bara en banan och lite kaffe när alla drog iväg till skolor och jobb imorse. Men nu så har jag ätit lite müsli, druckit min ingefärsshot och tagit mina kosttillskott. Vad åt ni till frukost? Jag jobbade sent igår så vart inte middag förräns vid 21:00 och idag så är jag ledig men måste till Falun för att hämta Kevin från sin innebandyträning sen går jag på ett 6-dagars (urk) arbetspass som jag inte alls är så förtjust i. Tanken är tydligen att jag ska ha så varannan vecka, är inte alls bekväm med det som så många andra saker. Många funderingar snurrar i mitt huvud nu och jag vet inte riktigt vilken ben jag ska stå på...
 
Och Björn åker upp till Norrland i 9 dagar från imorgon så jag blir ensam hemma med Kevin så kommer Julia nästa Fredag igen och då har Kevin AXA cup i flera dagar. Dock är tanken även att jag ska skjutsa Julia till hennes dans i Falun på Tisdag, blir jäkligt tajt då jag slutar jobba 16:30 i en helt annan kommun än vart vi bor så måste först till Djurås och sen till Falun innan 18:00 och medans hon har dans ska jag hämta Kevin från innebandyn. Kommer känna mig som en våt trasa efter alla dessa dagar.. Har även fått cafétjänst en av dagarna på AXA cupen och självklart är det en dag när jag jobbar så jag vet inte hur fan jag ska lösa det? Har iaf slängt ut frågan om någon annan kan ta det passet, lär väl inte ska behöva ta ledigt från jobbet för att åka till Falun och ha cafétjänst för innebandyn? Eller?
 
Har även en förfrågan om jobb i mitt företag, är 3 drinkar som ska tas fram till slutet av maj så nog har jag att göra allt. Ja och ni vet, där emellan allt så ska man även hinna med att fixa bokföring, momsredovisning, skriva ett betalt inlägg på Yummifood, mat, städa, tvätta, väcka en trött unge (tjata, tjata, tjata) som ska med bussen till skolan, blogga etc etc... Så ursäkta min frånvaro till och från. Puh, vart bara trött av att skriva ner allt ha ha. Har säkert glömt att skriva ner hälften av allt som ska göras också.. Nej, jag tror jag måste borsta mina tänder och gå ut på en promenad, suga i mig D-vitamin. Har börjat träna med Björn på gymmet så har tränat 3 ggr den här veckan (!?) är helt förvirrad. Men kan lova att jag har träningsvärk deluxe.... Hörs, hej!
frukost
1
Angelica Wåhlin

Otroligt mysiga bilder!

Svar: Tack snälla ❤️
SWEETKAY