Brazilian Bum Bum Cream ♥ Sol de Janeiro

- Detta inlägg innehåller pressutskick -

Jag är fullkomligt förälskad i denna produkt från Sol de Janeiro. Jag har bara hunnit använda den några få gånger men har redan fått beröm varje gång jag använt den att jag doftar så himla gott både från Björn och min son kan inte sluta sniffa på mina armar. Jag kan säga så här, jag vart kär i denna förpackning vid första ögonkast för jag tycker bara att själva burken är så himla härlig och innehållet gör verkligen ingen besviken.
 
Sol de Janeiro´s prisbelönta, cult-favorit-brasilianska Bum Bum Cream är en lyxig kroppskräm som absorberar snabbt in i huden för att bidra till att synligt skärpa hudens utseende. Brazilian Bum Bum Cream bidrar till att strama åt och släta ut huden över hela kroppen. Den är inspirerad av Brasiliens favorittillgång ”Boum boum”, som det uttalas i Brasilien, som har blivit en rikstäckande favorit. Denna kropplotion är berikad med guarana, en inhemsk planta från Amazonas vars frukt innehåller en av de mest kraftfulla former av koffein i världen och är känd för dess förmåga att göra huden fast. Brazilian Bum Bum Cream har en oväntat lätt och silkeslen textur som snabbt absorberas av utan att kännas klibbig. Krämen innehåller även några stänk av glimmer för att tillföra en äkta brasiliansk glow! En blandning av kraftfull koffeinrik Guaraná-extrakt och en cocktail av Cupuaçu-smör, Açaíolja och Kokosolja, kommer denna snabbabsorberande kräm med deras beroendeframkallande Pistachio och Salted Caramel-doft att ge din mest strålande hud någonsin.
 
Gällande sortimentet så finns en del produkter exklusivt online och andra i butik hos Sephora (425 kronor – 240 ml / 305 kronor – 150 ml ).  Sol de Janeiro kommer även komma till Åhléns och Kicks från och med v. 20-21.
 
Detta är verkligen en produkt jag rekommendera, jag ger den 5 av 5 möjliga ♥♥♥♥♥. Dom har även fler produkter som te.x  parfymerad body mist, peeling/mask, badbomb, ansikts- och kroppsolja, läppbalsam, fotkräm och shower cream-gel. Dom har jag inte testat men ni kan ju gissa om jag är sugen på alla deras produkter!
pressutskick - recension - sephora - soldejaneiro - vasspr