When babe surprise me: Victoria´s secret!

 
När Björn kom hem från sin helg i Tyskland, samma helg som jag var i Sälen, så hade han med sig 1.. eller snarare 3 st presenter till mig. Det är inte ofta jag har blivit eller blir överraskad i mitt liv, fast jag älskar det, så ni kan ju gissa om jag vart överraskad. Hade absolut inte den blekaste aning att han hade tänkt köpa något till mig och jag vart så himla glad. För att en annan person lagt ned en tanke på mig, samt genomfört det. Att någon har tagit sig tid att göra en sak för mig, asså ni förstår inte hur mycket det betyder för mig.
 
Och han hade varit in på Victoria´s secret till och med, WTF!? Ha ha händer detta verkligen? Det har ju alltid varit värsta hypen om Victoria´s secret och när jag själv varit på genomresa på Arlanda så har jag varit förbi men aldrig köpt något, har aldrig lagt ner tid på att orka stå där och dofta på saker & kanske har tyckt att det varit lite överskattat, att det är mer själva saken att det är just det märket än produkterna.. Vem vet jag kanske har fel, har som sagt inte lagt ned så mycket fundering på detta och jag frågade Björn HUR han kunde komma på att vara in på just den butiken. Svaret jag fick var: - Ja men jag tror inte att du har några produkter från dom, jag har inte sett några.. Att han ens lagt märke till det borde väl vara värd en medalj ha ha, jag trodde inte ens attt han höll koll på det. Hur som helst så tycker jag det var kul att han faktiskt köpt hem något som jag inte har testat och jag är så tacksam så ni ska inte tro att jag är otacksam över produkterna jag fick. Jag var bara så chockad över att han var in på den butiken. Kanske det är just för att "alla" tjejer har gjort som hype av det? Eller så är det för att jag brukar vilja se den showen varje år ;).
 
Det var lite smått och gått i påsen med dom magiska, rosa ränderna. En Eau So Sexy Fragrance Mist och Bombshell Eau de Parfum Rollerball. Har provat rollerballen flera gånger, kanske är för mild på just mig. När jag doftar på den tycker jag den är söt men när jag har den på mig så doftar den inte alls lika mycket så passar dagar när man inte behöver döda varenda cell med parfym. Den andra har jag nog bara hunnit prova en gång så kanske får dra några mist på kroppen idag.
 
Det var även ett gloss balm i påsen och när jag såg färgen först så tänkte jag: Hur tänkte han nu? Gud så mörk färg, är det detta han gillar? Björn brukar gilla när jag har färg på läpparna men så mörk visste jag inte. Gissa om jag vart glatt överraskad när jag provade den, skitsnygg måste jag säga och den blir inte alls så mörk som förpackningen ser ut. Blir ju riktigt imponerad av min karl 💗. Angånde vad färgen heter så har jag rännt runt ett tag nu och försökt hitta produkten men hittar den ingenstans, den kan ligga ute i bilen. Om det är någon som verkligen vill veta vad färgen heter, skriv till mig så ska jag leta på den. Jag vet att jag sett den här någonstans men frågan är bara vart!?
 
Brukar du bli överraskad av din partner? Jag är då fortfarande lite i chocktillstånd ha ha, han har överraskat mig lite då och då nu på slutet och vet inte riktigt vad som tagit åt honom. En dag kom han hem med godis som jag aldrig äter men jag som älskar. Ni vet såna påsar från Anthon Berg med marsipanägg, jag älskar sånna och han hade köpt en påse med nougat och en påse utan. WTF? Vad händer? Är jag i twiligt zone? Jag har nog aldrig köpt en sån påse under tiden vi har varit tillsammans, inte vad jag minns MEN jag har nog nämnt förra påsken att jag älskar såna. HUR minns han det som hnappt minns vad jag sa för 5 minuter sen ha ha...Hur som helst så är jag tacksam och när han gör såna här småsaker så blir jag ännu mer förälskad i honom, inte just för själva sakernas skull (självklart uppskattar jag dom också, don´t get it twisted) utan för att han tar sig tiden att göra det han gör. Ni förstår nog hur jag menar... Tack fina Björn ♥.
glossbalm - parfym - victoriassecret - överraskning
2
Angelica Wåhlin

Men åh, vad fint av honom!

Svar: Ja men eller hur <3
SWEETKAY

Angelica Wåhlin

Men åh, vad fint av honom!