Söndagen

Söndagen startade ganska tidigt idag, eller ja alla dagar är ganska tidiga med tanke på att jag vaknar runt 05:30 cirkus men just nu är Kevin förkyld med hosta och feber så var upp och fixade medicin sen fixade jag iordning en film till honom innan frukost.
 
Mums för detta supergoda te som jag endast håller mig till nu i teväg.
 
Jag bad Björn köpa hem en fin blombukett åt mig igår efter hans speldag eftersom jag fixat iordning inför kvällsmys och han kom hem med 2 buketter med vackra liljor. Har kollat lite på lökar så tänkte sätta här ute på gården, va då lyx!
 
Jag var ner på ICA igår och passade på att köpa hem påskgodis redan då så någon lite godis kanske råka slinka in i munnen under frukosten imorse ;). Om det här räcker fram till Påsk det vet jag inte..
 
Min lilla sjukling ♥
 
Har ju börjat odla saker som sjutton här hemma och krassen växer verkligen så det knakar.
 
Här är lite tomatplantor som jag satt för cirka 2 veckor sedan, har även hunnit sätta chili för cirka 1 vecka sen som jag såg nu att det börjat komma upp. Ja jäklar vad det ska odlas i år, odlar ni något? Resten av våran dag bestod mest av att vara ute på gården och pyssla, vi kom nog inte in förräns runt 18:30 igen och då var det dags för middag sen fick jag massage av Björn, så himla skönt. Älskar verkligen när han ger mig massage. Nu är det dags att borsta tänderna, knöla i Kevin lite medicin och krypa ner under täcket, är så himla trött. God natt med er, kram.
frukost - pyssel - söndag