Loppisfynd - 4 plagg för 150:-

I helgen så var jag ut och fyndade på loppis, jag var faktiskt ut helgen innan också och hittade på en skjorta som jag inte visat ännu så den får gå med i detta inlägg. Jag älskar verkligen att åka på loppis, man vet aldrig vad man kan fynda för skatter. Dessa fyra plagg betalade jag 150:- för sammanlagt, det är väl fynd om något?
 
Första plagger är denna halsduk som jag verkligen tycker är så fin med sin blå färg och mönsterdetaljer. Pris: 10:-!
 
Fransar längst ned på halsduken
 
Som ni ser så är halsduken ganska lång också så går ju även att dra den över axlarna en ljummen sommarkväll. Det andra fyndet är denna svarta tunika/skjorta/klänning som jag verkligen gillar. Tycker den är bra för man kan anvönda den på så många olika sätt, antingen öppen som den är med kanske leggins och en topp under, eller så knäpper man några knappar och sätter ett snyggt bälte i midjan.
 
För att visa er hur man kan göra med ett bälte så tog jag ett som jag hade hemma med gulddetaljer. Pris på denna skönhet: 30:-.
 
Ganska snyggt eller hur!? Kommer verkligen användas flitigt i sommar, älskar att det inte är några ärmar på den heller. Sen så har jag även fyndat en jacka, tycker det är superfin och passar både vår och höst men även sommarkvällar när det är lite svalare.
 
Älskar också att den går lite längre ned på baksidan, dom stora fickorna och att det är huva på den. Pris på denna jacka: 100:-.
 
Sist ut har vi en färgklick som man kanske kan tycka att den kan vara svår att använda men jag vart kär direkt jag såg den och tänkte genast att den är ju skitsnygg om man knyter upp den i midjan. Matcha med antingen en länge kjol, svarta eller blåa jeans. Kanske svart jeans och ett par skor i samma gula kulör eller svarta skor i lite högre klack eller sandaler samt sjömans keps (emilkeps) . I like it och det är huvudsaken. Pris på skjortan: 10:-. Ganska fina fynd eller hur? Har jag fler loppistokiga människor här inne?
dalarna - loppis - loppisfynd - outfit