Lookfantastic Beauty Box | Beauty Empowered

 - Detta inlägg innehåller pressutskick -
 
Månades Beauty Box från Lookfantastic damp ner i brevlådan på nya adressen för 2 dagar och visst är den snygg? Mars är allt om vad som gör att vi känner oss "Beauty Empowered" som är månadens tema.
 
Mycket godsaker i månadens tema som alltid, tycker det är så kul att man får testa nya märken hela tiden eller så är det återkommande märken men andra produkter. När det är skönhetsprodukter med som man kan applicera sitt smink med så blir jag extra glad faktiskt och denna månades så kom det en borste jag är sjukt sugen på att testa.
 
Ögonskuggsduo från Doucce i färgerna 78 Kate och 81 Tenley.
 
Ta kontroll över din hud med Omorovicza Balancing Moisturizer, en kylig, gelkrämsfuktighetskräm speciellt utvecklad för att balansera och reglera oljig mot kombinationshud. Främjar en mjuk och hälsosam hud, absorberar fuktkräm snabbt i huden. Det slår den perfekta balansen mellan återfuktning och talgreglering för att kontrollera glans och förhindra fläckar. Rika på Apple Pectin och Ruby Crystal, det fuktar huden samtidigt som den suddar utseénde på porer, fina linjer och rynkor och använder ett Hydro Mineral Transferent ™ leveranssystem som underlättar mineralabsorption för maximal fördel i huden.

Efter användning känns huden smidig och balanserad; porerna verkar försvinnas och huden är uppljusad tack vare dess cocktail av exotiska fruktkomponenter.
 
RENU Flash Relax Mask jämnar ut fina linjer och tillför fasthet till dina ansiktskonturer, vilket omedelbart ger dig en strålande hy. Oljan är berikad med en blandning av ginseng och magnesium som försiktigt får musklerna att slappnar av och ger en lugnande effekt. Detta gör att huden känns tonad och spänd, samtidigt som vitamin C och B5 framhäver hudens naturlig glans. Den är intensivt återfuktande och får även din hy att se ljusare ut, vilket gör den till ett perfekt val när du har haft en tung utekväll!

Användning:

  • Applicera på rengjord hud och undvik känsliga området runt ögonen.
  • massera in och låt sedan verka i 5-10 minuter
  • Ta bort antingen med ljummet vatten, tvättsvamp eller med fuktigt bomullsvadd
  • Använd en eller två gånger i veckan
Låter som en perfekt mask, kanske ska testa den redan idag så man är laddad för Sälen imorgon ;).
 
Synligt förbättrad form, struktur och volym av läppar med Rose Quartz Youth Defense Lip Plump från skinChemists. Aktiva ingredienser syftar till att plumpa och närma läppar, vilket resulterar i ett mer smidigt och hydratiserat utseende.

Antioxidantrik Vitamin E lugnar mot inflammation och skyddar mot hudskador från UV-strålar och fria radikaler. Behandlingen förbättrar läpptexturen genom att syntetisera naturligt förekommande hyaluronsyra, populär för förmågan att behålla och öka synlig fasthet och plumpness i läpparna. Färdig med en blandning av Pepparmintolja som ger en fräsch, uppfriskande arom.
 
Stylondon, Oval face brush - Denna borste är idealisk för att blanda och göra contouring med din foundation, concealer, rouge och puder. Den är enkel att greppa och designad till att vara flexibel, anpassar sig till formen på ditt ansikte för att ge din smink en jämn och perfekt finish. Använd i cirkulär rörelse när du applicerar önskad produkt.
 
Den här ser jag fram som sjutton att prova!!
 
Skäm bort trötta fötter med Beauty Foot Mask för Total Conditioning; en intensiv behandling speciellt utformad för foten skapad av Skimono, ett London-baserat varumärke inspirerat av asiatiska skönhetstrender som syftar till att lösa skadliga effekter av föroreningar, solskador och stress.
 
Den sock-liknande fotmask är gjord av naturligt härledd biocellulosa, med en tredimensionell matrisstruktur som har mättats i ett unikt serum för att maximera absorptionskapaciteten. Den har hydrofila egenskaper som kan bibehålla upp till 200 gånger sin torra vikt i serum med ultratunna, tätt vävda kristallinitetsfibrer, som håller sig nära varje kontur för optimal penetration.
 
En djupt hydrerande formel balanserar Shea Butter och Olive Oil för att ge fuktgivande egenskaper, vilket bidrar till att mjukna hård hud och släta bort sprickor. Utdrag av Tea Tree och Chamomile leverera en antibakteriell verkan med en omedelbar kylning för att uppdatera och återuppliva värksålar.
 
De biosyntetiska strumporna gör att huden andas och arbetar med magi inom 30 minuter för att avslöja fötter som känns överdådigt mjuka och smidiga. Använd för att förbereda sig för en stor dag, eller efter att återhämta sig.
 
Känns verkligen som något min trötta fötter behöver nu, spänd som sjutton att prova den.! Visst var det en härlig box? Vad skulle du helst vilja prova i boxen?
 
beautyblogger - lfbeautybox - lookfantastic - pressutskick - skönhetsblogg