L300 - Serum & Dagkräm

- Inlägget innehåller pressutskick -
Fick hem ett kit med produkter från L300 för ett tag sen, jag har inte hunnit prova dom ännu eftersom jag gärna vill prova klart dom produkterna jag använder nu. Kan lova att jag har för många produkter öppnade samtidigt så måste bli bättre på att testa en i taget. 

L300 Intensive Moisture Face Serum är ett intensivt återfuktande serum med karbamid och hyaluronsyra som slätar ut fina linjer och gör huden mjuk. Resultatet är en len, spänstig och slät hud. Applicera på väl rengjort ansikte och hals och gärna i kombination med L300 Face Cream för torr eller normal hud. Fri från parabener och mineralolja. Oparfymerad.

 
L300 Intensive Moisture Face Cream+ är en intensivt fuktgivande (24h), vårdande och bevisat barriärsstärkande ansiktskräm för torr hud. Den återfuktande ansiktskrämen innehåller hudens egna fuktbevarande ämnen karbamid, salt och mjölksyra. Dessa ämnen är vårdande, skyddande och hjälper huden att behålla sin rätta fuktbalans och naturliga skönhet. Ansiktskrämen är även berikad med ett vaxkomplex som stärker hudens barriär. L300 Intensive Moisture Face Cream+ är en speciellt utformad ansiktskräm för användning dagtid. Finns både oparfymerad och milt parfymerad. Fri från parabener och mineraloljor. Någon som har testat dessa produkter?
L300 - ansiktskräm - pressutskick - serum