Idag lämnas nycklarna vidare

God morgon, idag är dagen här. Nycklarna till "min" lägenhet ska lämnas vidare till en ny hyresgäst. Känns helt weird och den lägenheten kommer alltid vara "min". Har ju bott där lite över 10 år och när jag & Björn var över i Tisdags för att hämta dom sista sakerna så kom det några tårar, jag menar det finns så himla mycket minnen där, Kevin föddes bara 1 vecka efter jag fick nycklarna till lägenheten. Han lärde sig krypa i hallen, det kunde jag tydligt se i mitt minne när vi var där, likaså många andra minnen.. Så det är med lite blandade känslor som jag lämnar över nycklarna idag, jag hoppas jag inte blir sentimental där bara ha ha.
 
Jag trodde även det var radio idag men det är flyttat till nästa Torsdag så ni som tror att jag ska vara med idag, den är flyttad till nästa vecka. Men jag har ett möte direkt efter jag lämnat tillbaka nycklarna sen har jag en sån där dag när jag ska flänga runt på 1000 olika ställen medans jag ändå är ute och åker. Till exempel köpa jord på plantagen, såg att dom hade 4 säckar för 99:- nu så man får passa på! Ny kolsyretub till bubbelmaskinen ska bytas ut och rusta hade nu för 29.90:- denna vecka.. Ni börjar förstå mönstret nu va? Jag passar på när det är bra priser överallt, är det någon som är likadan!? Har fått lov att skriva ned allt jag ska göra ha ha. Sen såg jag att dom hade färsk laxsida på Maxi för 109:-/kg så det ska jag verkligen passa på att köpa. Ja sen är det lite fler ställen jag ska på så det är nog dags att sätta fart här. Hoppas ni får en strålande Torsdag, kram på er.
fixarn - livetpålandet
3
Angelica Wåhlin

Förstår att det måste kännas lite blandat att lämna lägenheten!

Svar: Ja men man får se det som att man börjar ett nytt kapitel i sitt liv nu ;) Minnena finns alltid kvar inom mig.
SWEETKAY

Anonym

Helt sjukt!
Förstår att det är jobbigt.Jag har alltså följt dig i över 10 år🙈. Shiiit va tiden går!/marika

Svar: Ja så sjukt! Tiden går så himla fort...Ha ha jaaaa din stalker!!! :D Kan inte ens fatta hur du orkat ha ha :P Kramis
SWEETKAY

Anonym

Helt sjukt!
Förstår att det är jobbigt.Jag har alltså följt dig i över 10 år🙈. Shiiit va tiden går!/marika