En stjärna på himlen har tänts

Igår kväll så möttes jag av otroligt sorgsna nyheter som fått mig att gråta floder sen dess, tårarna vägrar sluta rinna nedför min kind och idag är jag extra skör. Det brister för mig hela tiden. Så fort jag vaknat till under natten så har ansiktet av denna människa varit där, mitt framför mig, i tanken hela tiden... Ni vet, ibland så möter man på sällsynta människor i livet som ligger en varmt om hjärtat. Människor som är lite extra speciella, för er. Som gjort ett gott intryck och som finns där i tankarna ibland... Just så var det med denna människa, fast jag inte träffat honom på flera år så spelar det ingen roll, hans minne av hur fin han var som människa lever alltid kvar inom mig och det finns inget som kan ta det ifrån mig. En människa som alltid var glad, snäll, trevlig, kom med uppmuntrande ord och var så där speciell för hans genuina, omtänksamma och fina sätt att vara mot sina medmänniskor. Vi jobbade tillsammans i flera år och det finns så mycket fina och roliga minnen som ligger kvar i mitt sinne.
 
Jag fick reda på för länge sen att han drabbats av cancer och lyckades besegra den.. Sen kom den tillbaka och jag har följt hans resa på Facebook, på avstånd men som vänner, och min tanke har dom sista månaderna vandrat runt om jag skulle besöka honom, med eller utan blommor, det kanske inte var det viktigaste utan mer för att visa honom att jag tänker på honom, att jag bryr mig och ge honom något sorts stöd.
 
Igår som sagt, möttes jag av nyheten av att han inte längre finns med oss pga av denna vidriga sjukdom. Jag kollade Facebook lite fort innan vi skulle sova och möttes av denna hemska nyhet, och jag blev så himla ledsen. Jag är det fortfarande, det är otroligt jobbigt att ens skriva det här inlägget, tårarna löser av varandra hela tiden men det är okej att vara ledsen. Alla bearbetar vi saker på olika sätt.. Alla mina tankar går till hans nära och kära idag, och flera dagar efter det, jag lovar.. Mina tankar går även till alla medarbetare som har det tungt just nu på hans arbetsplats, min gamla arbetsplats. Kan inte ens föreställa mig hur stämningen är där just nu men mina tankar finns med er ♥.
 
Detta är andra gången en person på min gamla arbetsplats går bort som har gjort en stort intryck i mitt hjärta, den första personen tänker jag på ofta och tänder ljus för ibland. Nu blir ljusen två stycken.. Det är ingen som vet att jag gör så här ibland, tänder ljus och tänker en tanke på dom som inte längre finns med oss i livet. Jag är så himla ledsen över att såna här saker händer så otroligt fina människor och min medkänsla för andras sorg är nästan för stor för mig att hantera ibland. Jag är så himla tacksam över att Björn finns vid min sida och tröstar mig, känner mig som ett vrak. Jag ska försöka jobba ett tag så jag får något annat att tänka på en stund, känner hur min hjärna börjar gå över till huvudvärk pga allt snor och tårar. Hur mina ögon ser ut ska vi inte ens tala om..
 
Today my forest is dark. The trees are sad and all the butterflies have broken wings.
 
♥ RIP Kari ♥