Solo Week

Idag åkte Björn bort igen och blir borta till Lördag kväll någon gång, Kevin drar också iväg med tåget idag ner till farmor/farfar & sin pappa och kommer hem helgen efter sen åker Julia till sin mamma på Torsdag. Själv så har jag tagit på mig massa jobb medans alla ändå är borta med start ikväll 16:00 sen jobbar jag fram till Lördag 17:00. Men ikväll är enda dagen jag jobbar kväll annars är det dagspass så jag har kvällarna fria. Ska försöka uppdatera bloggen så gott jag kan, jobbar typ 08:00 - 17 eller 06:30-16:00 varje dag så dagarna går helt bort. Ja just det, kanske glömt att berätta att jag börja på ICA här i Djurås som extra, trivs såååå sjukt bra så ni anar inte. En av personerna som jobbar här har jag jobbat med förut på MAXI i Falun sen så är dom som har ICA här från Falun och hade ICA bredvid där jag bodde i Falun så några kända ansikten är det. Alla är så himla trevliga och jag älskar att sitta och tjattra med kunderna i kassan... Är väl sånt jag saknat  när man jobbar mycket hemma, den sociala biten som jag nu får. Håller på med både ATG och Svenska Spel utbildníngar nu så jag även kan sälja sånt.
 
Var någon som frågade mig för cirka 1 månad sedan här i bloggen vart jag jobbade och jag valde då att inte kommentera om vart, det var pga jag var på ett annat ställe innan jag började på ICA... Detta var också en matbutik på annan ort och jag vantrivdes så himla mycket där redan från start, så jag sa upp mig efter 2 veckor redan (!!!). Det var otroligt många saker som gjorde att jag inte trivdes där och är så himla glad att jag fick extrajobb på ICA istället. Tar mig cirka 2 minuter ner till jobbet på cykel, hur gött!!? Ja så nu vet ni vart jag jobbar, men har så klart även mitt företag också på sidan om. Det här passar mig så himla bra.
 
Men vet ni vad, nu måste jag skynda mig upp och fräscha till mig innan jag måste fixa iordning en sen lunch till oss alla. Sen ska Kevin med tåget och jag till jobbet. Ha en suuuperfin Måndag, är det Måndag? Nej HAHA fick lov att kolla, det är ju Tisdag. Va då dagblind! Stor kram från en virrig Linda
Ica - soloweek