När Babe får ställa upp som modell..

Ibland så får Björn lov att ställa upp som modell när jag ska testa saker, han borde ställa upp fler gånger som modell^^. Dock så tycker jag nog att skägget behöver ansas lite ha ha.. Börjar bli lite för långt så ikväll får han nog ta och fixa det lite. Bjuder på några bilder nedan... seriösa och några mindre seriösa. Om det är något som verkligen vi 2 är duktiga på så är det att bjuda på oss själva ♥.
 
So far so good ↑ sen spårar det ↓
 
Som  jag är van att se Björn, med ett leende på läpparna

Älskade du
 
Hoppas ni gillade bilderna, det gör i alla fall och måste börja ta mig ut mer och fota. Älskar att utvecklas inom fotografering (som så mycket mer saker) och är otroligt sugen att att inskaffa mig lite nya objektiv. Dock är det så himla dyrt, drömmer vidare. Nu lär jag sätt fart med lite städning här hemma, kram.
canon - dagensmodell - foto - livetpålandet
2
Marika

Haha, allt blir så mycke roligare om man bjuder på sig själv lite.
Tycker han skägg är bra👌🏻

Svar: Jaaaa så klart! Jag gillar så klart hans skägg också men dock behöver det ansas lite emellanåt för annars spretar det åt alla olika håll ha ha
SWEETKAY

Johanna Kvarnström

Så fina bilder! Älskar också att fota som du vet😊 vill också ha nya objektiv... men att de ska vara så satans dyyyrt!!! Macro har jag velat haft länge... men skulle vilja ha ett som jag kan zooma med... nu har jag ”bara” 50mm...

Svar: TACK <3 Ja jag har funderat på ett 24-70 men just det jag vill ha kostar ju ffs 20:000:- och inget ma hostra upp direkt ha ha... Jag har också ett 50 mm, använder det mest. ett 1.4... hade från början 1.8 men uppgraderade mig till 1.4 efter ett tag. Sen använder jag ett 3.5 emellanåt. Blir väl nått nytt inom kort..
SWEETKAY