Svar på era frågor

Hej på er! Gud vad segt det var här då men tror det är ganska segt överallt nu under sommaren. Tänkte att jag skulle svar på era frågor som ni ställde för ett tag sen, har totalt glömt bort det.
 
Vad har ni för sommarplaner? Jag jobbar ju extra på ICA så det är mina planer ha ha nej men vi har inga planer mer än att ta det lungt och njuta av sommaren. Gården kräver mycket uppmärksamhet så det går åt mycket tid där samt så ska vi hinna att bygga om härbrä till vårat sovrum innan sommaren är slut. Mycket pyssel med andra ord...
 
Hur trivs ni på landet jämfört med Falun? Jag kan säga att jag trivs som fisken i vattnet, har ett helt annat lugn i kroppen än tidigare. Kevin har väl inte riktigt kommit till ro än men det beror mer på att hans kompisar finns kva ri Falun och han har inte just hunnit skaffat sig nya här men det blir nog lite skillnad på det så fort han börjar skolan här till hösten.
 
Bästa hudvåtdsmärkey enligt dig? Oj vad svår fråga, jag vet inte riktigt. Jag älskar ju att testa olika hudvårdsmärken men ett märke jag gillar äe Elizabeth ArdenPrevage.
 
Vad tycker du om paulas choice om du testat det? Jag har testat en produkt av det märket men det var såååå himla länge sen så jag minns knappt, har dock tittat på det märket till och från några gånger nu då jag varit sugen att skicka efter något men har inte kommit dit än.
 
Planer på att utöka familjen? Nej.
 
 
Dina bästa frukosttips? Jag varierar lite med olika frukostar men standard brukar vara kaffe, vatten, hårt bröd med ost och grönsaker på. Men kan även vara kvarg med nötter eller färsk frukt som mango och passionsfrukt.
 
Finns det några husdjur? Inga husdjur... än! Vill ha en hund... så vi får se i framtiden. Vi har även pratat om höns fram och tillbaka. Men det är mest för det gynnar gården med odlingarna samt så att vi kan hämta våra egna ägg.
 
Hur gjorde du det fina bordet? Det finns i → detta inlägg.
 
Tack för era frågor, dags att göra sig klar för ett arbetspass. Kram
frågestund