Porlande vatten - Trädgårdens höjdpunkt

Hejsan finisar, Gud vad jag älskar våran trädgård mer och mer. Älskar allt pyssel som läggs ner i detta hem och jag älskar att gå runt och bara njuta av tillvaron vi skapar här. Igår så tillkom det även ett vattenfall här på gården. Vi hade en damm som mest bara stod där och såg så sjukt tråkig ut och jag vet att Björn visade mig förra året att det fanns en pump till den men mer än så var det inte... Igår så hände det overkliga, dammen gick från trist till nästan gårdens största höjdpunkt. Jag älskar hur jag kan gå ut på brokvisten och höra vatten porla från dammens hörna... Tänk att lite vatten kan göra en så glad;). Jag var ut imorse och fotade hur mycket som helst från gården för att visa er lite hur det ser ut men det blev så himla mycket så jag väljer att dela upp bilder i flera inlägg och först ut är dammen/vattenfallet.
 
Det här lövet har fått platsen framför dammen. Jag brukar fylla lövet med vatten ibland för att släcka törsten för alla små pippisar, humlor och getingar.
 
Nu ska jag sätta fart här, måste iväg och uträtta lite ärenden och vill gärna göra det i bra tid så jag kan njuta sen hela eftermiddagen nu när det är fint väder och jag är ledig. Ha en strålande dag, kram.
dalarna - damm - livetpålandet - mitthem - pyssel - trädgård - vattenfall
4
Anonym

Så härligt! Vill också ha en damm❤️

Anonym

Så härligt! Vill också ha en damm❤️

Anonym

Så härligt! Vill också ha en damm❤️

Svar: Tack :) ja det är underbart tt höra vattnet ute på gården och har redan märkt mer aktivitet hos alla djur runtomkring.
SWEETKAY

petra

Man alltså så vackra bilder du fixar:) kan du inte visa hur du gjorde denna vattengrej:) kramar

Svar: Tack snälla du <3 Hur menar du? hur jag fotade bilderna eller vill du veta hur vattenfallet gjordes på gården ? Kramis
SWEETKAY