Keune Care «—» Silver Savior

{Detta inlägg innehåller pressutskick}

I augusti lanserar Keune Care Silver Savior - en mild, glansgivande duo av schampo och balsam utformade för att vårda kalla, blonda hår och silvetoner.
 
Silver Saviors formula är lika kraftfull i dess neutraliserabde egenskaper som den är skonsam mot håret. De voiletta  pigmenten förebygger och motverkar gula & varma toner, medans provitamin B5 skyddar och gör håret silkesmjukt. Silver Savior-serien är berikad med Care-Seriens Essential Mineral Complex som består av järn, magnesium, kisel, koppar och zink som alla tillför näring och styrka till håret. Siler Savior schampoo består också av veteproteiner som tillför volym. Silver Savior ärr avsedd för de med naturligt eller färgat  blont, grått, vitt eller silvrigt hår. Samtliga produkter från Keune´s sortiment är cruelty free.
 
Silver Savior finns tillgängliga från och med augusti hos utvalda frisörsalonger runt om i landet samt online. Silver Savior kommer att ersätta Keune´s Design Silver Reflex Schampo och balsam.
 
Dom här produkterna är jag riktigt spänd över att prova då jag sett en film för cirka 1 månad sen om resultatet och det jag såg var verkligen bra. Men har som sagt har inte provat dom än men kommer göra det idag eller imorgon. Får återkomma med vad jag tyckte om dom...
keune - keunecare - pressutskick - silversavior