Färsk mango & Tajin vid Marrakech

God morgon gullisar, hoppas allt är bra med er? Jag har varit otroligt dålig med uppdatering nu men jag jobbar till och från hela tiden och när jag väl är ledig så har jag så mycket annat att göra som ta hand om gården, hem, umgås med familjen osv så då har bloggen blivit lidande. Men jag har även tillåtit mig inte känna press heller utan mer att jag skriver när jag har tid och lust istället för ett krav. Idag är jag ledig och kände att en liten uppdatering var på sin plats. Men många gånger känns det som att jag inte har något "intressant" att skriva heller, fast jag vet att ni säger att jag har massor med saker som jag kan skriva om. Jag tycker väl inte något med mitt liv är intressant med andra ord ha ha... Min matblogg har jag nog inte uppdaterat på 3 veckor snart, har väl tappat lusten mer där för det känns som att man skriver för sig själv bara och där är det mer för att inspirera med recept osv så ja det går upp och ned. Men vi har uppdaterat med massa nytt till trädgården, har visat lite på min instasnap och ska försöka lägga upp lite bilder här också. Alla bilder i detta inlägg har jag tagit idag från morgonen´s frukost ute i våran pergola som har blivit den nya favoritplatsen ute i trädgården.
 
Det vart ett stort fruktfat till frukost, så himla gott med melon och färsk mango.
 
Har läst massor om Tajin kryddan på nätet i säkert 1 år nu, eller kryddan har florerat i olika sociala kanaler och för någon vecka sedan så beställde jag den för nu måste jag bara prova den. Förstod inte riktigt vitsen med den för tyckte den var så sur... fram tills jag åt den på färsk mango nu på morgonen. MUMS! Är lite sting i den också... Passar nog supergott till en guacomole också, ska testa ikväll. Har så sjukt mycket koriander ute i trädgården så måste ta reda på den..
 
Har du testat Tajin?
 
Bordet ni skymtar på alla bilder är nytt ut till pergolan, ett bord från marrakech som jag är totalt förälskad i. Ska ta lite mer bilder på det samt stolar och lampan som hänger ovanför bordet.
 
Tallrik från Indiska

Nytt till trädgården

Vindruvorna växer på
 
Nu är det dags för mig att borsta tänderna och svida om till träningskläder, hoppas verkligen inte det är stekhet på gymmet. Sen har jag sagt åt Björn att jag vill ut och fota idag så vi får väl se vad jag hittar på. Hoppas ni får en superfin dag, stor kram.
frukost - livetpålandet - marrakech - mitthem - pergola - tajin - trädgård
4
Sarah

De e så gott me frukt :)

Svar: Ja verkligen men ändå godast på sommaren :)
SWEETKAY

GoForFit | Anorektisk tjej hittade styrketräningen

Men vilka otroligt fina bilder! Och krydda på mango, hur spännande lät inte det? Finns den att köpa i de flesta matbutiker? :)

Svar: Tusen tack <3 Jaaa jag vet, nej den finns nog inte i mataffärer alls. Jag har skickat efter den på nätet
SWEETKAY

Anonym

Åh vilket underbart bord! Var kommer det ifrån? Hur stort?

Anonym

Var kan man köpa bordet?

Svar: Bordet är från en grossist som endast säljer till andra företag
SWEETKAY