Vinterparadis, fotostudio & sambo ♥

Hej på er! Jäklar vad det snöar idag, den här bilden tog jag imorse och det snöar lika mycket fortfarande. Har kommit väldigt mycket snö den sista veckan, jag tycker det är mys för är det vinter ska det så klart vara snö och jag vet att många andra i andet inte fått nå snö alls, så himla tråkigt. Har du snö där du bor?
 
Jag tänkte dela med mig av en annan sak som jag har gått ut med på andra sociala medier under nyår men inte här och alla som läser bloggen kanske inte följer mig på andra ställen men jag och Björn har i alla fall bestämt oss för att bli sambos (äntligen! ;)). Nej men problemet har varit att vi har inte riktigt vetat hur vi skulle få plats för det finns endast 2 st sovrum i Björn´s hus (själv bor jag i en lägenhet) och eftersom barnen måste få varsitt rum så har det varit ett problem men innan Jul så fick jag den briljanta idén  om att kunde göra iordning härbrä som ligger precis utanför huset till vårat sovrum. Björn har sagt lite smått förut om att han tänkt göra iordning det någon gång längre fram i tiden åt Julia och jag hade inte ens tänkt tanken att vi kunde faktiskt bo där ute själva fram tills dess om hon vill ha det själv. Och han nappade på idén så min lägenhet är uppsagd innan nyår och jag har inte riktigt förstå fortfarande att vi snart ska bli sambos!
 
Vi kommer inte kunna börja med ombyggnad inuti härbrä förräns det börjar bli varmare ute så vi får knöla ihop oss inne i huset under tiden. Asså det kommer bli så mys där inne... Kan lova att det inte är det nu ha ha! Står mest saker vi ska gå igenom, ni vet tre högar, skänka, slänga och sälja. Sen är det mest ett tomt skal med massa döda flugor på golvet och getingbon i taket. Men det är en undervåning och en övervåning, tanken är att sovrummet ligger på övervåning, vi letar även efter en kamin dit. Vi var först inne på gjutgärnskamin men jag tror det blir bättre med en täljstenskamin för längre värme på te x vintern... Men ska så klart in element men det är så klart en myskänsla också med en kamin. På nedre våningen blir det gaderober och min sminkhörna (tror jag). Björn säger hela tiden att det blir väl nån walk in closet med sminkrum för mig HA HA! Vi får se vad det blir, ska bli bra åt båda så klart och jag är glad att det finns en lösning så vi kan vara tillsammans. Ska bli sjukt kul att genomgå den här resan med ombyggnad och hoppas ni vill ta del av den också. Sen kommer vi göra iordning ett kontor/fotostudio ute i ena "ladan"" åt mig där det kallas fejset. Det är en gammalt stall/stia eller vad det är med betonggolv osv, så himla mys kommer det bli där och jag har redan varit där ute och fotat idag!
 
Ja, som ni ser så ska fönstrena bytas ut där ute men ni ser själva känslan och jag ÄLSKAR DEN! Just nu är det 1 miljon spindelväv där inne och vidriga korsspindlar har även synts till så jag ser inte fram emot att gå igenom städningen där inne. kommer mest springa runt och skrika, hatar spindlar MEN det kommer bli tokbra när det blir klart, den finns även ett utrymme där man kan förvara vinflaskor och det utrymmet ska också användas.
 
Här är en annan bild jag fotade där idag.. Ååh är helt kär i den här lokalen och min inspiration bara flödar i skallen. Älskar verkligen den känslan för den har varit lite frånvarande på slutet men har nog varit fokus på så mycket annat och jag känner själv att jag mår mycket bättre här ute på landet i tystnaden och myset med Björn. BTW, har även gjort en hemsida för mitt företag som jag uppdaterar med bilder hela tiden. Men vill ni kolla in hemsidan så är adressen lkfoodandbeauty.com och vill du ha recept/matinspiration tycker jag du ska följa min matblogg på adressen Yummifood.se. Dom två bilder ovan som jag fotat idag kommer ut recpet på där idag.. Den översta är ingefärsshot och den andra är ett gott tilllbehör till frukosten. Men nu mina kära vänner ska jag bälja i mig lite kaffe och fortsätta med lite grejer här. Ha en strålande dag, jag som trodde det var onsdag haha snacka om dagvild. KRAM!
dalarna - fotograf - fotostudio - lkfoodandbeauty - matstylist - sambo - vinter - yummifood.se
2
JUNITJEJ

Fantastiska bilder!

Svar: Tusen tack <3
SWEETKAY

ella

Kommer bli jätte bra Linda☺💕 kram
Skoj ni ska bo ilag nu😍

Svar: Ja det tror jag med :). Kramis
SWEETKAY