När man kör fast..byter man spår!

Igår var det en riktigt jobbig dag måste jag säga.. Känner mig så sjukt stressad över så mycket saker just nu och kände bara för att stänga ner alla mina kanaler.. Visst jag har känt så flera gånger och varit så nära att verkligen göra det men ändå så har man haft bloggen så pass länge så det finns så mycket minnen, helst under hela perioden sen Kevin kom till världen för 10 år sedan, tänk att jag haft denna blogg sen år 2007. Helt sjukt! Jag la ut på mina instasnaps (både sweetkay78 och yummif00d) om att jag funderade på att kasta in handduken och fick så mycket fina privata DM skickade till mig men många kände även lika som mig. Instagram är inte lika kul längre... Men ändå så vill man göra utlopp för sin kreativitet på något sätt. Jag känner liksom att man får inte så mycket feedback eller kommentarer så man tröttnar liksom ur lite. Lika med bloggen, vad vill ni se mer av, vad vill ni ser mindre av, vad gillar ni i bloggen, vill ni ha mer fototips, lightroom edit, smink, inredning, DIY, tell me!
 
Ibland så går jag igenom vilka jag följer på instagram för att uppdatera mig hela tiden om jag verkligen vill fortsätta följa den personen, jag menar vad jag kände för ett år sedan kanske inte är lika aktuellt för idag så då brukar jag rensa bort massa folk och imorse så valde jag att följa massa inspirerande konton som jag faktiskt vill se i mitt flöde för att bli inspirerad. Det är mest porträttfoton och naturbilder med moody/vintage/film looks som jag verkar gilla just nu och dom flesta kommer från Tyskland, några från USA och Australien. När det gäller matfoto som verkar jag älska fotografer från typ Ryssland, asså Ryssarna är grymma på mat och foto måste jag säga. Kanske ska göra ett inlägg med tips på olika instagramkonton som jag älskar att följa?
 
Hur som helst så tänkte jag faktiskt dra ut idag och fota lite, jag måste ha luft i detta eviga packandet och en paus från allt. Behöver syre och andas naturen en stund så jag får dra iväg runt lunch någongång, det jobbigaste för mig tycker jag är att det är så svårt att hitta någonstans att fota. Vill hitta någon härlig stig i skogen, kanske en sån hängbro någonstans. Känns lite lättare när jag är hemma hos Björn för då är jag typ redan i skogen ha ha.
 
Btw, idag är första dagen för folk att höra av sig om att kolla på lägenheten och jag hade fått ett sms redan 06:41 imorse om en som ville kolla.. Asså det är 177 st som anmält intresse på min lägenhet!!! Har jag tur så kan någon ta den redan nu i slutet i februari annars måste vi bo kvar till slutet av mars och jag känner mig så klar i denna lägenhet så jag vill att någon tar den så fort som möjligt, ja fast så klart vill jag hinna packa klart först.
 
Nej nu ska denna donna ta och borsta tänderna och starta dagen. Ha en fin dag hörrni, stor kram.
fotoinspo - instagram
1
mammansprinsessor

Alltså jag tycker om din blogg precis som den är och du ger en massa inspo och tips så det räcker o blir över,Jag förstår din ang insta jag gör likadant ibland sollar bort lite och hittar nya som ger energi,kramar i massor

Svar: Tusen tack fina Petra <3 KRAM
SWEETKAY