En dag för oss två

Hej! Allstå, jisses vad dagarna går fort nu. jag hinner knappt blinka så är dagen slut och jag har inte hunnit blogga, FÖRLÅT! Skärpning nu Linda! Jag trodde till och med att jag redan skrivit detta inlägg som jag ska skriva nu och blev helt förvånad över att jag inte har gjort det för alla bilder var redigerade och klara men något måste ha kommit emellan. SÅ nu kommer blir inlägget av istället och det var en dag förra veckan tror jag att det var som jag och Kevin hade en Mamma/Son dag. Jag startade dagen med att överraska Kevin med härliga plättar som jag hade smaksatt med hallon och hackad choklad.
 
 
UPPDATERING: Jag såg NU att jag visst sktivit ett inlägg om detta, HAHA asså jag är ju helt vimsig totalt. Dock stod det inte så mycket text i det inlägget längre ner så jag väljer att låta detta inlägg ligga kvar.
Gisssa om han var nöjd... och jag så klart.
 
Efter frukost så var vi först på loppis en sväng sen så letade vi på en pulkabacken som vi härjade i en stund innan vi satte oss ner och drack lite varm choklad, det är ett måste att ha med ut. Kevin drog nästan i sig en helt termos själv ha ha duktigt.
 
Mina absoluta favorit vinterskor från Timberland. Har haft om i flera år, dom är sköna, blir aldrig blöt om fötterna och man fryser absolut inte om fossingarna.
 
När vi kom hem igen och jag var ute på gården och pysslade med ljusslingor på gården medans Kevin gick in och spelade overwatch på PS4 en stund. Eller jag var nog ute några timmar, älskar att pyssla och det var så himla skönt att vara ute.
 
Efter det så bakade vi pepparkakor, eftersom inte Kevin var med på pepparkaksbaket innan Jul så hade jag sparat deg i kylen så han också fick baka pepparkakor. Har nyss bakat upp all deg och det ska (borde) på kristyr på dom, vi får väl se hur det blir med det. Pepparkakorna hinner väl ta slut innan jag fått dit någon kristyr  he he.
 
Vid den här tiden så tror jag Björn kom hem från sitt spel som jag hade skickat iväg honom på och nu var det kvällstid så det var dags att trolla ihop middag. Jag har för mig att jag gjorde pasta & kycklinggryta denna kväll.. Man blir helt dagvild just nu tycker jag.
 
Supergod kycklinggryta med pasta som var värmande efter en dag ute, vill ni ha recept på den finns den i min matblogg → här. Efter denna dag så kraschade vi alla 3 i soffan, Björn & Kevin spelade tv-spel och jag låg mest & scrollade på telefonen innan sängen kallade. En riktigt härlig dag.. Nu är det dags för mig att kasta på mig lite kläder, jag sitter faktiskt med datorn i knät i sängen. Har inte ens klivit upp än men nu kurrar magen rejält så jag måste gå ner och äta frukost. Idag ska jag försöka blogga hela dagen, lägga massa inlägg på tidsinställning men så klart tar det extra lång tid eftersom jag har 2 bloggar... Måste även fota lite skönhetsprodukter som jag fått som nya favoriter så det tipset kommer! Ha en fortsatt fin Måndag och sorry för så mycket tysthet från mig på slutet, får bli ändring på det. Kram
dalarna - familj - plättar - pulka - vinter
1
Angelica Wåhlin

Men åh, vilken härlig dag!

Svar: Supermys :)
SWEETKAY