Lugn och underbar Söndag

Jag och Björn har inte så många ensamma dagar tillsammans, ungefär varannan Söndag får jag vakna upp med bredvid honom utan barn och bara få ha honom för mig själv fram till eftermiddagen när Kevin kommer hem och dessa dagar värdesätter jag så sjukt mycket så ni anar inte. Så igår var det en rejäl mysdag kan jag lova, det gäller att ta vara på dagarna man har tillsammans ♥.
 
Ja vad har hänt annars i helgen då? Jo jag har plockat upp kartonger och fixat hela Lördagen. Björn var iväg till Örebro på spel. Dock så låg jag nog fram till lunchtid med sprängande huvudvärk, nästan migrän liknande, på Lördagen innan jag fick nog och satte igång med att putsa fönster för att sedan fortsätta plocka kartonger. Jag möblerade till och med om i köket hemma hos Björn... Vet inte varför jag säger hemma hos honom för det är ju hemma hos oss... Ja snart iaf. Och min huvudvärk försvann, kroppen mår som bäst när man får röra på den, kroppen är byggt för det, inte att sitta still hela dagarna och förtvina.
Idag blir det nog att fortsätta att lägga upp saker på Tradera sen lär jag nog skapa någon säljtråd "flyttrensning"" i någon grupp på facebook, tycker dock inte sånna här säljtrådar ger så mycket och man vet aldrig om nån "försäljningspolis" ska kommentera saker. Tänk att vissa människor har så sjukt mycket fritid att man måste sitta och kommentera & agera polis deluxe dagarna i ända... Kanske bättre att lägga lite tid på sig själv istället än att engagera sig i alla andra precis hela tiden? Har du stött på någon sån här "försäljningspolis"? Man vågar ju knappt lägga upp en sak ifall man ska bli påhoppad... Trist måste jag säga!
 
Just nu så känner jag även att jag vill utvecklas inom fotografering, med det menar jag att fota mer människor, mer konstnärliga bilder, jag är otroligt inne i moody/vintage/film bilder just nu. Jag vill absolut utforska, lära mig, växa mer inom detta. Behöver någon sorts utmaning.. Måste sätta mig och leta inspo på pinterest idag, min go to app. Vart söker du din inspiration?
filmpictures - foto - moody - utveckling - vintage
2
Johanna Kvarnström

Åh önskar du bodde närmre! Du hade du kunnat fota mig!😍🙏🏼

Svar: Ja men absolut, hade varit kul!
SWEETKAY

Sara

Vore kul att se före och efter bilder på allt du/ni gör i hemmet. Typ som när du möblerade om. :)

Svar: Hej Sara ... Åh vet du att din kommentar gjorde mig glad, bara för jag vet knappt vad jag ska skriva om längre och detta kändes bara så skönt när jag får reda på vad mina läsare faktiskt vill se. Det blir lite lättare för mig ha ha... Så tack för din kommentar och absolut kan jag göra det. Nu har jag ju redan hunnit möblera om i köket men kan kanske hitta någon bild om hur dt såg ut innan och hur det ser ut nu. Sen ska vi göra om ett härbrä till vårat sovrum så det kommer bli mycket fix :)
SWEETKAY