Lookfantastic Beauty Box | Beauty in Wonderland

{Inlägget innehåller pressutskick}
 
Hej, har glömt att visa er vad Lookfantastic´s Beauty Box innehöll förra månaden och vissa saker har jag hunnit använda slut på medans andra inte ens är öppnade än. Boxen innehöll som vanligt lite smått och gott bland annat en limited edition badbomd som jag inte hunnit testa men eftersom jag snart ska flytta och blir av med badkar så kommer den absolut testas inom kort. Hemma hos Björn finns det inget badkar om jag inte fyller en badbalja själv då men det kanske inte är så optimalt eller vad tror ni ? Det var även med en dagkräm från Figs and Rouge som super återfuktande och återställer elasticitet i huden samt jämnar ut hudtonen.
 
Handkräm från Polaar som är gjord för kvinnor uppe i Lappland.
 
Läppstift från MDMflow, färgen var dock inte i min smak så den gick iväg i en av lådorna jag lottade ut under Julmånaden på min instagram @ sweetkay78.
 
Anti-age serum från Gatineu
 
Den här har blivit en ny favorit, en exfolierande skum clenaser från Suki. Den doftar MUMMA i form av citrongräs extrakt och socker. Det är som ett socker som du skrubbar i ansiktet men grejen är den att när du tillsätter lite vatten och masserar den i ansiktet så blir det som ett vitt skum. Passar även för känslig hy för att rengöra porerna .
 
Har du testat någon/några av produkterna?
bblogger - beautyblogger - lfbeautybox - lookfantastic - skönhetsblogg