Boost kur för kropp och knopp

Hej hej! Hoppas att det är bra med er? Eftersom jag inte varit hemma sen innan Jul så kan jag lova att jag har saknat mina produkter hemma så igår morse så körde jag en liten kur för både kropp & knopp. I ansiktet så blev det en cleanser från Elizabet Arden Prevage, älskar den. Mjuk och härlig mot ansiktet fast den innehåller små peelingkorn och den doftar mumma. Sen testade jag en sheet mask som jag faktiskt inte vet om den gjorde så stor skillnad i ansiktet. Tycker mina porer är enorma och är så himla sugen på att invistera i en Clarisonic men det finns ju massa olika. Är det någon här som använder det? Och vad tycker du om den i så fall + vilken använder du? Jag såg att Kicks hade 20% på ansiktsvård nu, väldigt lägligt att alla deras clarisonics var slut då :/.
 
Kroppen fick sen en skrubb av denna som jag har öppnat för ett tag sen så den var lite torr men jag tillsatte bara lite olja som stod på badkarskanten och det funkade lika bra. Sjukt len över hela kroppen efteråt, gick till och med & kände på mina händer efter duschen för jag tyckte dom var så himla lena och helt underbara.
 
Håret fick sig en kur av Keune Keratin Smooth produkterna. Jag lät nog inpackningen sitta i några timmar i alla fall innan jag sköljde ur och följde upp med balsam. Älskar verkligen när man kan låta håret självtorka sen och inte behöva köra med hårblåsen för att få någon sorts ordning på skallen eller massa fjun som bara står hej vilt. Dock är jag väldigt sugen på att testa opalex... Frågade på min instasnap om det var någon som kört det och det var några som hade provat det och älskade produkten. Jag tänker i så fall endast köra no3 och vad jag förstår efter att ha läst massa recensioner om produkten så verkar det funka också utan att behöva köra no1/2. Någon här som testat opalex? Jag känner bara att mitt hår verkligen behöver all vård den kan få så alla tips är bra. Mitt hår känns så slitet, flygigt, ni vet typiskt skandinaviskt hår, tunt och booring. Kommer i alla fall försöka köra den här kuren med inpackning 1 gång i veckan nu några veckor för jag kände skillnad direkt och om jag fortsätter så borde det bara bli bättre och bättre.
 
beautyblogger - elizabetharden - keune - scrublove - sheetmask - skönhetsblogg