Tacksamhet, matprat i P4 Dalarna och fundering på deltidsjobb

Imorse så hade jag möte med min mentor Lisa, henne har jag "fått" genom nyföretagarcenter.. Det är min personliga coach som jag kommer träffa till och från under 1 år.. Och idag körde vi momsrapportering och lite bokföring. Gissa om jag är tacksam över att ha Lisa i mitt liv som hjälper mig med sånna här saker som jag är osäker på och inte har någon erfarenhet av alls.. Så himla tacksam och allt det här med bokföring och moms är mycket roligare än vad jag trodde.
 
Så vad händer mer idag då.. Ja Kevin har innebandy till kvällen och jag borde försöka knåpa ihop något att prata om i radion på Torsdag. Jag vet inte om jag har skrivit det men dom hörde av sig från P4 igen efter jag var där sist och pratade lite mattrender inför 2018 och Madde tyckte att det hade gått så bra, det var kul, kändes naturligt och allt flöt på så bra så hon undrade om jag ville köra varannan vecka ett tag framöver med lite matsnack. Dock vet jag inte exakt hur långt fram vi pratar men hur kul liksom? Så på Torsdagar mellan 10:00 - 10:30 cirkus så kommer jag babbla mat i P4 Dalarna, hoppas ni lyssnar!? Det är också en sak att vara tacksam över ♥.
 
Och på fredag så blir det företagarfrukost, en bra start på Fredagen... Ja livet rullar på med andra ord. Men har faktiskt börjat kolla lite efter ett deltidsjobb, jag känner att det kryper lite i kroppen och nog är det lite osäkert emellanåt med att ha eget företag, man vet aldrig från månad till månad hur det blir med jobb och att ha ett deltidsjobb så får jag både komma ut och träffa lite folk, socialisera, få inspo och jag vet med all säkerhet att det kommer in någon sorts inkomst varje månad. Men jag vill verkligen bara ha deltid, inte mer än så och har kollat runt lite i krokarna. Funderar på café kanske... Finns en person som jag tror att jag ska höra av mig till också om att jag finns tillgänglig för jobb om han behöver hjälp, blev tillfrågad förut om jag ville jobba där men tackade nej då. Var inte rätt tidpunkt för mig i livet då kände jag men nu så är jag lite sugen.. Gäller att slänga ut lite krokar här och där. Kan ju bli hur kul som helst med lite ströjobb och hoppa in där det behövs... Någon som har tips annars på någon som behöver hjälp under sommaren? Från april kanske... Sen vet man inte direkt om andra dörrar öppnas framöver, radion kanske ger något också. Livet kan ta oväntade vändningar hela tiden, både kul och läskigt på samma gång. Nej nu ska jag ta en snabb vila innan Kevin kommer hem med en kompis, kan tänka mig att det blir tv-spel fram till Innebandyträningen, vart inget spel alls igår för honom. Vi packade och hade mys med film på kvällen, det där med balansen verkar gå fram även till honom. Kram på er ♥.
dalarna - deltidsjobb - egenföretagare