I ett flyttkaos

Hej, jisses vad dagarna går fort nu. Kevin hade innebandycup hela Lördag så jag och Björn satt på en läktare från cirka 09-18 hela Lördagen, gissa om vi var stela efter den dagen men det var rätt trevligt och mysigt ändå när man hänger med fler föräldrar från samma lag. På Söndagen hade Kevin en innebandymatch direkt på morgonen igen sen så hade jag bestämt att vi skulle försöka få med så mycket som möjligt över till Djurås för jag hade bestämt att mellan Lördag och Söndag så var det sista natten vi skulle sova där. Känns helt sjukt kan jag säga, sa flera gånger på Lördag kväll att det här är sista middagen här. Tänk att det är ungefär 10 år sedan jag flyttade in där och jag fyllde 30 år då, nu i år fyller jag 40 och startar ett nytt kapitel i mitt liv.
 
Vi fick med oss ganska mycket i alla fall men jag visste att vi inte skulle få med allt utan jag har tänkt att jag ska åka över under veckan och fortsätta städa sen är min plan att vi ska köra klart allt nästa helg och DÅ ska jag öppna en flaska bubbel för nu är jag så trött på den här flytten så vill bara att det är över.
 
Det enda jag gjort idag är att plocka ur kartonger och härjat runt. Jag är så trött så mina ögon går snart i kors men snart kommer Björn hem och sen har jag planerat att göra pulled pork ikväll så lär nog inte bli så mycket vila. Skönt dock att kunna sätta sig vid datorn en stund bara för att få en liten break.

Jag fick Kevin att hjälpa mig en stund också och innan han återgick till sitt tv-spelande (det är bara fortknight & overwatch som gäller nu) så plockade vi fram juicecentrifugen och gjorde egen juice av röda apelsiner. Mums så gott och extra gött med lite vitaminer i kroppen nu.

I Kevin´s flaska så sa det bara swish så var den slut, bra det. Då vet jag att han fått en vitaminchock idag som heter duga. nej nu ska jag skynda mig att ta 5-10 min powernap innan Björn kommer. Kram på er ♥
dalarna - flytt - innebandy - juice - knattecup