En kaffe och kaka..

Hej på er.. Har varit mycket dom sista dagarna, möten, mail etc sen så fyllde min pappa 60 år igår och som jag ska göra middag till på Lördagens fest så snart ska jag dra och handla så jag kan förbereda några sakerna redan imorgon. Det går i ett hela tiden men idag så hade jag ett "möte" inbokat med Emelie en sväng, skönt att få sätta sig ned emellanåt och babbla lite sen jag behövde hennes åsikter i några saker när det gäller jobb och det är så himla skönt med ett bollplank. Tror jag är lite mer säker på saker nu men fick även ett samtal under tiden som jag var hos henne och det sades ungefär samma sak där.. Emelie har i alla fall fått egen studio och jag har inte sett den förräns nu, superfin verkligen. Kanske blir ett litet samarbete inom kort.. Vi får se!
 
Har nyss ätit lunch och känner verkligen att en lite vilopaus hade varit på sin plats. Man kanske ska passa på innan Kevin kommer hem från skolan, det ska handlas både hem och till pappas fest sen måste jag skicka iväg 2 paket och Kevin har innebandyträning vid 17:00. Helskotta, kom på nu att jag har ett jobb också som jag måste lämna in idag OM jag nu ska göra det... Ett influencer jobb. Sen borde jag skriva ett mail till en kund. Jag borde även packa.. Den här flytten ligger på paus känns det som denna vecka. Klona mig, det vore väldigt lägligt nu. Men vila.. en powernap. Min kropp behöver det nu... hej!
 
Update 1 minut efter jag publicerade detta inlägg: Klart som sjutton att någon var ner i tvättstugan och satte igång tvättmaskinerna och vattenledningarna går i mina väggar. Ni kan ju tänka er ljudet, eller nej det kan ni inte. Asså detta är så typiskt och händer mig VARJE gång jag ska vila... Jämt är det nått liv som sätter igång då, grannar, tvättmaskiner, barn som spelar boll mot min vägg etc etc etc. Mvh Trött mamma och egenföretagare.
bollplank - egenföretagare - falun - fotostudio - kaffe
2
emelie jonasson

Jag kan ju säga att jag nästan vet hur det känns, jag jobbar skift och ibland är jag inte i säng för än vid 3 på natten, och då blir man lycklig när grannen börjar renovera badrum klockan 8 på morgonen.

Svar: AAAAW hade blivit galen, men öronproppar måste du väl kunna använda då?
SWEETKAY

Rebecca Adnell

Älskar den mysiga tonen i bilderna!

Svar: Tack finis <3
SWEETKAY