ACO lanserar duscholja

- Detta inlägg innehåller pressutskick -
 
Denna månad så lanserar ACO nya Caring Shower Oil som är en mild, dermatologiskt testad duscholja med hudbalanserande pH-nivå 4. Denna duscholja består av få noga utvalda ingredienser som effektivt återfuktar huden upp till 8 timmar efter användning.
 
pH-nivå 4 har visats vara bra för hudbarriärren samt för att minska belastningen på hudens natuliga mikroflora i samband med sköljning och rengöring av huden. ACO Caring Shower Oil innehåller bland annat naturlig mjölksyra som bidrar till att återställa och stödja hudens pH-nivå vilket för den mindre känslig och stärker hudbarriären.
 
ACO:s nya duscholja är även rik på vårdande vegetabiliska oljor, exempelvis sojaolja och solrosolja, och lämnar huden skyddad, lugnad och mjuk. Produktens få ingredienser är noga utvalda för att erbjuda en mild med även effektiv rengöring och återfuktar i upp till 8 timmar. Passar alla hudtyper, även torr och känslig hud. Lämplig för daglig användning.
 
ACO Caring Shower Oil är milt parfymerad, kommer i 400-ml flaska med pump och säljs på Apotek från och med februari 2018 till cirkapris 109:-.
 
Jag har inte hunnit testa denna duscolja själv ännu men det kommer jag göra inom kort.
aco - lansering - pressutskick
1
mammansprinsessor

Åh jag måste gå iväg och köpa denna duscholja verkar kanon,kramar o hoppas allt är bra.

Svar: Ja jag har som sagt inte hunnit testa den ännu men snart så! Jag behöver all återfuktning jag kan komma över :P Kramis
SWEETKAY