Tips på grym inpackning för torrt & skadat hår

- Detta inlägg innehåller affiliatelänk -
Mitt hår har varit RIKTIGT slitet på slutet och jag vet inte vad som har hänt, en dag när jag kom ur duschen för cirka 2 veckor sen så var mina toppar som tuggummi ändå har jag inte blekt mitt hår. Har dock börja testa ett annat märke med schampo & balsam och jag tror att det är det, jag drog lite försiktigt i mina toppar och håret gick liksom av, var som tuggummi!! Fick panik och gick lös med saxen för att försöka få bort dom slitna topparna, skulle verkligen behöva besöka en frisör, minns inte ens när jag klippte mig hos en frisör sist. Minst 1 1/2 år sen sist iaf, gulp!
 
Hur som helst så började jag rota runt i mina lådor för att försöka komma över något bra för håret och kom över en burk med inpackning från Keune, just denna heter Keune Care Vital Nutrition och jag körde nog denna inpackning varje gång jag duschade 3-4 gånger .. Kan säga att redan efter första gången så kände jag sjuuuuuk skillnad på mitt hår, till det bättre så klart. Jag har alltid fått lov att blåsa mitt hår annars för det inte ska bli tunt, flygigt och helt värdelöst rent ut sagt men vet ni vad. Jag lät mitt hår självtorka, tänkte att jag måste försöka låta bli alla värmevertyg för håret för att gå det bättre och det är jag glad för, vilken jäkla skön känsla jag hade i håret. Jag vet inte hur många gånger jag kommenterat för Björn att mitt hår känns helt jävla amazing och det ser fylligare ut. Mjukt, skönt och totally amazing..
 
Info om inpackning: Vital Nutrition är perfekt om ditt hår behöver lite seriös TLC. Aktiva ingredienser fuktar den inre hårstrukturen samtidigt som den bildar en barriär runt skadade områden, återställer och vitaliserar stressade trådar. Ditt hår skyddas också mot uttorkning, miljöskador och skadliga UV-strålar. Glatt, mjukt, glänsande och vackert hår? Det är inom din grepp.

Denna lyxiga behandling förbättrar elasticiteten, lugnar skadade hårstån, stärker och lägger till glans.
 
Jag vet att just denna serie ska finnas som schampo & balsam också så jag kanske får ta och investera i det, just nu kör jag med Keune´s silk serie i schampo & balsam men den är typ slut sen har jag deras solskydd serie också men just nu är jag bara så inne på den här. Kan tänka mig att om man kör både schampo, balsam och inpackning i den här serien så lär nog håret på som en kung. Så stor, STOR rekommendation på denna inpackning. Du hittar den hos Lyko just nu för 279:- HÄR (hittade den på en annan sida för nästan 600:- 😵 ) . 
grym - hårtips - inpackning - keune - skadathår - torrthår