Sola & bada i....

Förra veckan så drog vi iväg till stranden några timmmar för sol och bad och jag älskar verkligen den här bilden på Kevin och Julia. Kevin ser så jävla nöjd ut och Julia inte alls lika nöjd men ändå glad och typ "wtf". Ha ha..
 
Jag gjorde iordning lite mackor till oss, klart man ska ha det till stranden.
 
Jag doppade mig typ bara någon gång, är inte så mycket för att bada i varken hav eller sjöar. Jag badar hellre i en pool där jag har kontroll (kontrollfreak) på att det inte är någon stor "haj" unnder ytan^^. Det sjuka är att det var en kvinna som vart naffsad i ryggen 4-5 gånger just den här gången vi var och badade och Kevin vart biten i knät så DÄR ser ni varför jag inte gilalr att bada. Men barnen dom var i sjön mesta delen av tiden.
 
Kevin, så nöjd efter att få ta över munken. Förutom att det var kul att leka med munken och hoppa från hopptornet så hittade dom "blå"lera som dom samlade i stor hög och sa att det var lika lera man använde på spa. Kevin smetade in hela kroppen i leran och kom och dansade på stranden ha ha.. Alla bara tittade och skrattade. Tur han kan bjuda på sig själv, skitunge ♥.  Nu är det dags för mig att borsta tänder, dra på mig träningskläder och svepa lite pre-workout för ett gympass väntar. Ha en fin dag, kram.
bada - dalarna - landet - livet - livetpålandet - sola