Liam 1 år och gåvor från gården

Igår så var vi iväg till min bror på kalas och firade lilla Liam 1 år. Min bror (och hans tjej) har även fyllt år så jag passade på att plocka ihop en låda med godsaker med bl.a produkter från gården. Jag själv skulle uppskatta att få såna här gåvor där man tar sig lite tid fixa presenter samt så är ju mycket av det vi odlat och inte en färdig produkt man kan köpa från en affär. Det ligger lite tanke bakom allt..
 
Jag hade faktiskt även en "Älska Chili" bok över där jag har mitt recept & bild i så han fick den och jag tror den var väldigt uppskattad. Det som jag tycker är kul och lite annorlunda med boken är att den bjuder både på massa info om olika chilisorter, hur lyckas odla chili på bästa sätt, tips och trix samt recept. Sen innehåller en även otroligt vackra bilder (inklusive min ;) ).
 
Egenkokad krusbärssylt med Amaretto fanns i lådan samt 2 förpackningar med röda vinbär. Likaså mina egenodlade zucchini, passar perfekt att göra zucchinipasta på..
 
En flaska Privat Cava plockade jag även ned samt örtdrycken NOA.
 
Jag har så himla mycket tomatplantor ute på gårdens om jag odlat från frön så jag tog en planta och planterade i kruka som dom fick, likaså basilika.

Istället för en blombukett så fick dom en fin liten bukett av olika myntasorter.
 
Det här var bara en bråkdel av allt dom bakat
 
Gullis ♥
 
Kusinmys ♥
 
Trevlig Söndag som slutade med filmkväll hemma i soffan.
 
familj - födelsedag - presenter
1
Rebecca Adnell

Älskar tonen i dina bilder!

Svar: Tusen tack finis. Stor kram
SWEETKAY