Odlingen växer

Åh vad glad jag blir när jag ser att mitt citronträd blommar, jag fick en för ett tag sen men tyvärr så ramlade den blomman av och låg ovanpå jorden men den här ska väl i alla fall inte ramla av. har bara en (än så länge) så den vårdar jag ömt.
 
Det kommer det även upp väldigt mycket nu i mina odlingar, här är jordgubbar med rosa och vita blommor som ska vara i kruka. 4 stycken har det kommit upp så hoppas på mycket goda gubbar i sommar, tänkte om jag skulle ha dom här uppe på soldäck i fina krukor.
 
Chilin kommer sakta men säkert upp, dock är det väldigt många som det inte kommit någonting av än. Jag hoppas verkligen att jag får en av varje sort i alla fall.
 
Sen har jag även ett litet träd med små apelsiner och där kommer det ganska många frukter just nu.
 
Jag sa till Björn igår att jag tror jag ska skissa upp på ett papper hur allt ska vara på gården i sommar, kanske blir lite lättare att planera vart jag ska placera ut allting. Känns som det är så mycket som ska ut, blommor, grönsaker, örter, bär etc. Ska planera vart jag ska sätta ut en pallkrage också som jag tänkte köra potatis och morötter i, mums kommer bli så himla gott med massa egenodlat. Har köpt hem en påse med blandsallad som jag tänkte börja förodla inne nu så man kan använda. Odlar ni något? Hur går det i så fall?
odla - odlahemma