Neutrogena Visibly Renew Elasti-Boost Body Lotion

- Detta inlägg innehåller pressutskick -
Tänkte tipsa om en riktigt skön body lotion till budgetpris. Den här fick jag när jag var ner till Stockholm och hälsade på hos Story Relations runt Jultid och har använt den ganska flitigt på slutet. Så himla flitigt att flaskan nu är slut! Den här body lotionen är så himla skön på huden och en flaska kostar runt 80:- - 90:-, tips såg nu att apoteker kronan har den nu för 69:- (Butikspris 95:-). Direktlänk → här.
 
Info om produkten: Neutrogena Visibly Renew Elasti-Boost Body Lotion är en kroppslotion som ger huden långvarig återfuktning och bidrar till att återställa hudens elasticitet. I Visibly Renew-lotionen kombinerar Norwegian Formula® intensiv återfuktning med aktiva mineraler som hjälper till att förbättra hudens kollagenproduktion. Lotionen gör huden synligt mjukare och smidigare. Hudlotionen går snabbt in i huden och har en mild doft.
 

Jag måste köpa hem en ny flaska, lite dåligt med body lotions här hemma och den här gillar jag verkligen. Så himla skön på kroppen och jag gillar att den verkligen går in i huden direkt och inte lämnar en fet hinna utanpå. Så budgettips på detta gryma fynd!

bodylotion - hudvård - neutrogena - skönhetsblogg