Lookfantastic | thisworks Edition

Lookfantastic har lanserat sin limited edition box och denna gång har dom ett samarbete med This Works som jag har testat förut i form av deras deep pillow spray, jag har även skrivit om den flera gånger där jag hyllat den i bl.a →detta inlägg. Gissa om jag vart glad när jag fick den i full size i denna box!
 
Jag fick hem boxen för några veckor sedan så jag har hunnit testa produkterna ett tag och jag kan lova att jag har blivit totalt besatt av några av dessa produkter som jag även måste köpa snart innan dom tar slut. Jag har även tänkt om jag ska göra ett inlägg och just min hudvårdsrutin just nu där jag avänder dessa.. Antingen kommer det i form av bilder i min blogg eller så blir det en kort video som läggs upp på instagram. Min hy är som totalt transformerad efter jag använt light time cleanse & glow, samt natt & dragkräm. Jag som annars brukar ha lite lätt röda kinder har fått en helomvändning och har en jämn hudton! Asså jag kan inte sluta stirra på min hy...
 
in transit skin defence -  Dagkräm med SPF 30 med innehållande antioxidanter och skydd mot både UVA och UVB. Hyaluronsyra och Vitamin E är nyckelingredienserna . Den är även mild nog för känslig hud och kan användas varje dag. Reparerande, anti-aging och skyddande. Djupt återfuktande.
 
deep sleep pillow spray - Prisbelönad produkt som är utformad för att ge en avkopplande, stärkande och djup sömn.. Denna väldoftande kuddspray är utvecklad med naturliga oljor som ger ifrån dig sköna vibbar så att du andas in ett lugn och andas ut alla bekymmer. Kuddsprayen innehåller lavendel, vetivert och vild kamomill, och är perfekt för dig som vill koppla av. Den är även lämplig för resor, eller som en omtänksam gåva.
 
no wrinkles midnight moisture - Eliminera tecken på trötthet med denna ultra-närande nattkräm. Med hjälp av naturliga ingredienser som hjälper till att reparera huden under sömnen, kombinerar blandningen, som är berikad med Hyaluronsyra och hydratiserande Shea Butter, hudens naturliga avgiftningsprocess och hjälper till att hydrera och klumpa sig för en glödande, synligt snyggare yta.
 
Som ni ser på bilen så var det rykande åtgång på de här burken som snart är slut :/.
 
light time cleanse glow - En uppljusande daglig rengöring utformad för att skydda och återställa hudutstrålning.
 
NÄR: Ladda din hud på morgonen, eller använd på natten för att avlägsna förorening och dagligt smuts - den här C-tvätten med C-vitamin kommer att lämna din hud uppdaterad och föryngrad.
 
HUR: Packad med uppljusande aktiva, denna Jojoba-rika rengöringsbalsam drivs av vattenaktiverad vitamin C och lugnande vitamin E, som naturligt rengör och ger näring till huden utan kemikalier, vilket minskar utmattningen och hjälper till att förhindra hudskador från miljöattackare.
 
VARFÖR: Mer än bara en ansiktstvätt, arbetar denna kraftfulla dagliga illuminator för att rensa huden av tecken på trötthet, återfukta och dra åt, främja ljusare, yngre hud.
 
ANVÄNDNING: Massera i torr hud på ansikte och nacke, blöt fingrarna och fortsätt att massera huden för att aktivera vitamin C i 1 minut. Kan vara kvar i upp till 10 minuter för mer intensiv åtgärd. Skölj av ordentligt. Varningar: För känslig hy applicera endast i 1 minut. Endast för vuxna, förvaras utom räckhåll för barn. Undvik ögonkontakt.
 
Jag är besatt av den här rengöringen, den får min hy att sjunga hallelujah deluxe. Själva konstistensen är helt underbar på huden och jag kommer absolut att köpa den i fullstor förpackning. Känns som att kombinationen av den här samt dagkrämen får min hy att få en jämn hudton. Dagenkrämen räcker dock INTE för att få min hy återfuktad för jag kan känna lite stramande torr känsla på kinderna så efter ett tag applicerar jag även derma e oljan jag tipsade om i →detta inlägg.
 
perfect legs skin miracle - Denna produkt är utvecklad för att bekämpa hudbrister, missfärgningar och ärr på benen, och innehåller en kraftfull blandning av vitamin C och E som jämnar ut hudtonen och reparerar huden, medan arnika hjälper till att minska blåmärken. Det här är den enda produkten jag inte har testat ännu, men är den lika bra som deras andra produkter så är det perfekt.
 
Jag tänkte även komma med lite info angående Vitamin C och Vitamin E som är återkommande ingredienser i dessa produkter.
 
Vitamin C -  Utjämnar! Passar alla, speciellt dig med pigmentfläckar. Har du problem med pigmentförändringar är vitamin C, som också kallas askorbinsyra, det du ska se till att få med i din hudvård. Den starka antioxidanten bleker mörka fläckar och skyddar effektivt mot fria radikalier, som orsakar rynkor, slapphet och pigmentförändingar. När din hud utsätts för mycket sol bryts C-vitamin, som finns naturligt i hudytan,ner. Genom att C-vitaminboosta din hud kan du alltså förbättra solskador. Dessutom stärker vitamin C kollagenet i din hud, vilket gör den fastare.
 
Vitamin E - Reparerar! Passar alla, speciellt känslig & torr hud. När din hud är stressad och ur balans är det vitamin E du behöver. Reparerande vitamin E stärker och återställer hudens fuktbarriärer och neutraliserar fria radikaler, som påskyndar hudens åldrande. Precis som vitamin C finns vitamin E i huden naturligt och bryts ner av solljus. Genom att tillföra vitaminen till din hud kan du dämpa rodnad efter solskador och bygga upp hudens motståndskraft. Den antiinflammatoriska vitaminen är ocks en bra ingrediens för att förbättra ärr och bristningar. I ingredienslistan på hudvårdsprodukter hittar du E-vitaminen som tokoferol.
 
Som dagt återkommer med antingen bilder eller en kort film när jag använder produkterna. Kram på er!
 
 
Detta är ett pressutskick, men åsikterna är fortfarande till 1oo% mina egna och går inte att påverkas.
Spara
Spara
Spara
Spara
Spara
Spara
Spara
Spara
Spara
Spara
Spara
Spara
dalarna - hudvård - lfxthisworks - lookfantastic - pressutskick - skönhetsblogg - thisworks
1
Anonym

Vad gick du på gymnasiet?

Svar: Jag gick aldrig gymnasiet. Jag läste upp mina betyg genom inviduella valet och sen gick jag en grundläggande Hotell-& Restaurangutbildning genom Lernia när jag var 20 år.
SWEETKAY