Black & White all the way

Hej på er, vi åkte hem till Björn igår och jag har sovit så dåligt inatt. Vaknade med ont i huvudet och nacke idag så helst vill jag bara ligga och trycka i fosterställning under täcket framför 10 filmer men pappa kommer hit snart och sen ska vi åka hem till Björn´s mamma & pappa för att grilla. Iofs är det skönt för då slipper jag ställa mig och laga mat idag när jag inte mår på topp. Björn försökte massera mig lite med öh, nån värmande salva. Helst skulle jag vilja ligga i en bastu några timmar och mjuka upp mig ha ha. Dom där salvorna är inte så värmande som jag vill ha dom.
 
Sen var han så snäll så han tog min bil och drog iväg för att handtvätta den. Barnen hänger nere vid tv:n som vanligt och jag borde försöka göra mig i ordning. Efter grillningen så blir det bums hem till sängen igen! Björn ska iväg på natt spel sen som börjar 19 och jag tror den slutade 02:00 inatt!!!! Så det blir ensam myskväll med barnen, jag laddar nog upp med chirre & dirre ;). Ha en fin Lördag hörrni, jag måste försöka ta tag i mitt fejs nu BTW, ser ni vad fräknig jag är på första bilden? Asså det här året har det sprutat fram fräknar på mig, helt sjukt. Bye bye!
Spara
Spara
Spara
Spara
Spara
BW - lördag
4
lars

Fräknar är charmigt tycker jag
Jag har levt med det i hela mitt liv. OK när jag var barn, blev jag retad för fräknarna. Då var det inte så charmigt

Svar: Ja det är charmigt med fräknar... Jag tror nig att man såg fräknar som en helt annan sak när "vi" var mindre.. Jag tror & hoppas att barn verkligen inte retar varandra för fräknar i dag.
SWEETKAY

Ella

Fräknar e fint😍 kram

Svar: Ja det är charmigt=) Kramiz
SWEETKAY

Jessica Högberg

Prova linex, ett linnement på stift, riktigt bra

Svar: Tack för tipset Jessica :)
SWEETKAY

Petra

Jobbigt med nackont hoppas det gått över ,Kramis 💕💕💕

Svar: Känns lite bättre faktiskt, tack Petra <3
SWEETKAY