Event, Förkylning & Dagens Hårfundering

God morgon, jag önskar att jag såg lika pigg och fräsch ut som bilderna ovan men dagens verklighet är inte så, jag börjar känna av halsen som sjutton efter en helg med att pussas med en sjukling. Björn var sjuk hela förra veckan och nu känner jag mig febrig och halsont så jag har precis kokat mig en kopp te. Jag ska på event på onsdag, som faktiskt är här i Falun (!) och det tänker jag  i n t e  missa så nu blir det te & värktabletter i mängder.
 
Hur som helst, varför jag valde just dessa bilder till dagens inlägg är för att jag är så sugen att bli mörkare i håret igen. Antingen slingor eller ombre. Tycker jag får mer liv i ansiktet än när jag är blond men jag vet inte vad jag ska testa för färg. Eller tänkte köra någon intensivtoning, har du tips på någon bra? Körde med Maria Nila när jag hade den här färgen som är på bilderna men när färgerna börjar gå ur så blev jag grön i håret en väldigt lång tid så om jag ska testa dom igen lär jag väl ha i rött pigment? Alla tips mottages! Vill bara fixa håret NU!
hårfärg - tips - toning
1
Lars Gustafsson

Fy vad tråkigt att ha kanske flunsa på G. Ja du håret? Jag är ju en sån där tråkig en. Jag tycker det är bra som det är. Sorry

Svar: Ja usch! Blir te, varma bad och kurering som gäller nu Lars :)
Ha ha ingen fara, själv gillar jag att förnya mig hela tiden men de gäller det mesta, är man kreativ så är man :P
SWEETKAY