Bra gjort Linda!

Dagens bästa: Att jag sprang halva min vända!
 
Hej på er, asså jag är så stolt över mig själv idag. Jag drog iväg för att gå en vända imorse när Kevin åkte till skolan. Men jag valde 5 km spåret idag och det är ganska mycket uppför den första halvan av slingan men valde att springa en liten stund. Sen gick jag fram tills man ska välja om man ska gå 5 km eller 7 km. Jag svängde av mot 5 km, gick en liten stund sen börjad jag springa lite lätt och jag sprang ända till bilen! Vad fan hände!? Och det var inte ens jobbigt. Skulle det ha varit förut så skulle jag typ låtit som en storrökande bulldozer som bara frustade. Jag tänkte på andningen, hållningen, lyssnade på musiken i öronen och bara körde. Jag tror det gäller att inte tänka på för mycket eller att inte känna efter. Jag sprang nog nästan 2.5 km i alla fall. WOW! Det är väl en bra början, snart så kanske det ökar till 3 km, 4 km etc Alla börjar vi väl någonstans! Så idag kan man väl säga att man har klarat av ett mål fast jag inte ens hade satt ett mål, fast nu blir man så klart taggad att sätta ett nytt mål. 3 km!
 
Brukar du sätta små delmål i livet? Jag tror det är bra, det triggar igång en och man får en motivation. Det kan vara vad som helst, ta en promenad, hjälpa en främling en dag, testa ett nytt recept etc. Man kan sätta upp små mål varje dag om man så vill så sätter man lite större delmål som ett långsiktigt mål.
 
Mitt mål just nu, det är att försöka ta mig in i duschen och vaska av mig svetten. Jag var in på Willys och handlade efter min tur och sen vart det en välförtjänt frukost.
 
Nya träningskläder skulle verkligen vara på sin plats, likså ett par löparskor om jag ska försöka med att springa mer. Likaså nya hörlurar som jag inte har kollat efter än samt en typ sport magväska som jag kan stoppa ned min telefon i när jag är ute på tur. Hatar när det ligger saker som skumpar runt i fickorna.
 
Rågform/osötade rågbitar så himla gott bröd och jag har nog inte hört nån direkt som är förtjust i det brödet. Gissa om jag blev chockad under veckan när Kevin ville ha lika bröd som mig när vi drack te under veckan och tog någon macka. Bara det fanns sallad, tomat & gurka, skinka & örtsalt så! Sen har ha ätit det varje dag.. Jisses, vilken 9-åring jag har va ;).Jag är inne i en lite fas med leverpastej på mackan nu, det fattas säkert järn i kroppen, så himla gott med det och massa gurka.
 
Jag fick den här koppen av min pappa när jag var liten, eller ja, när jag gick i högstadiet kanske eller nått. Har haft den så länge jag minns och jag kan inte göra mig av med den heller... Minnen i en kopp!
 
En kopp kaffe innan min tur på morgonen och en efter..
 
Dags för dusch, hej på er!
Spara
Spara
Spara
Spara
Spara
Spara
Spara
Spara
falun - löptur - morgon - promenad - stolttjej
2
Lars Gustafsson

Ett bra tips för mig.som har svårt att motivera mig till träning. Ta lite i taget. Delmål. Låter bra
Jag ser att du skålar eller delar ägget i två delar. Bra. Jag skrev om det för ett tag sedan

Svar: Lite i taget är bra :)
Ja jag förstår inte heller som sitter och pillar med äggen i evigheter, min kille gör det och jag bara sitter och blir frustrerad ha ha. Jag har ju hunnit äta upp mitt ägg för länge sen
SWEETKAY

majamyra| en livsstilsblogg mitt i uppförsbacken

wow vilka fantastiska foton du tar!
Och vilken söt kopp du fick av honom.
Jag hade också en kopp som ett minne från en resa till Prag med min vän, den har mystiskt försvunnit. Jag misstänker att dottern råkat krascha den ;)
Var rädd om din kopp!
Kram
/Lisa

Svar: Tusen tack, verkligen !
Ja visst är den söt, omöjligt att göra sig av med den. Oj då! Det lät mindre kul, weird att koppen bara försvann poff. Men det är någon mening med allt här i livet :). Tack jag ska vara rädd om min kopp, kram på dig.
SWEETKAY