Tanke + Genomförande = Success (Mission Complete)

Fick hem ett blombud på min födelsedag från min syster Anna med familj, gissa om jag vart glad och självklart grät jag. Brukar du ofta få blombud? Förut köpte jag hem snittblommor nästa en gång i veckan, dock så är inte det en proioritet just nu med lite sämre ekonomi. Kunde jag så skulle absolut ha en bukett hemma med jämna mellanrum. Fick även en gratis bukett med rosor att hämta ut från Plantagen, man brukar få det när man fyller år så är du inte medlem i deras kundklubb så tycker jag att du ska bli det. Kostar inget och du får en bukett varje år ;) samt bättre priser på vissa blommor. Så när dessa fina har dött ska jag hämta ut min bukett, tror man har 1 månad på sig från sitt födelsedatum.
 
Jag har aldrig sett mig som en person som älskar överraskningar men ju mer jag lär känna mig själv så förstår jag nu att jag älskar överraskningar, därför blir jag så himla rörd till tårar också när jag väl blir överraskad. Ni vet när en annan person faktiskt tar sig tiden och gör en sak för dig, planerar något osv. Sånt ÄLSKAR jag! Dock verkar det ligga på mitt bord för det mesta att överraska och uppvakta, jag är bara sån som person för jag älskar att rå om mina nära och kära med tex middagar, skriva söta små lappar, ge komplimanger osv. Men för det så betyder det inte att jag inte vill ha det själv, snarare tvärtom. Jag behöver också sånt i mitt liv, det gör även att jag blir ännu mer "taggad" att rå om dom i min närhet istället för att det kan bli en motsatt effekt som att man inte vill alls till slut för man känner sig varken uppskattad och att man bara blir tagen för givet hela tiden.
 
Detta betyder inte alls någonstans att det behöver vara köpta saker, det är väl bara ett plus i så fall om det är en hotellweekend eller middag ute, det jag menar är tiden du faktiskt ger till en annan människa som tex att du har planerat en picknick, en middag, en myskväll och köpt hem massor med godsaker som du vet att din partner älskar, en spakväll hemma, spela spel etc. Vad som helst!
 
Hur är du som person, älskar du att överraska andra eller vill du hellre bli överraskad? Visst man kanske inte är bra på att överraska men om man vet att tex ens partner älskar sånt, försöker man inte då? Jag tror att tanken finns där många gånger på olika saker som tex "jag tänkte att jag skulle göra det etc" men att genomföra det man tänker verkar vara desto svårare, varför!? Tro mig, jag tannar också av många gånger med genomförandet. Vill bara höra lite hur ni ser på detta och hur det är för er?
 
Nu ska jag lägga upp ett inlägg i min matblogg sen ska jag faktiskt försöka mig på Yoga som jag tänkt i evigheter. Det är lätt att stanna av där, i tanken. Därför ska jag bryta den idag och faktiskt utföra min tanke. Ha en fortsatt fin Fredag! Kram till er... Btw, läste att det var någon som ville att jag har frågestund. Återkommer med det om det är ett önskemål ;). KRAM!
Spara
Spara
Spara
Spara
diskussion - frågor - tankar - uppskattning
1
Anonym

Jag är som dig, gillar också att göra det extra mys för dom i min närhet och tycker jag blir ganska bra uppskattad tillbaka. Sånt gör så himla mycket oavsett om det är till sin partner, barn, vänner eller föräldrar. Vad som! Stor kram till dig Linda!! Ser fram emot frågestunden :)

Svar: Det låter som att ni har en ganska bra balans då :) Kram
SWEETKAY