Söndagstur & Youtube

Well hello there! Hoppas att ni har haft en bra helg? Hittat på något speciellt? Jag har mest tagit det lungt, Björn kom över på Lördag kväll så vi käkade gott (som vanligt^^) sen igår på dagen åkte vi över en sväng till honom för att hämta lite saker sen åkte vi över Borlänge på vägen tillbaka och plockade upp Kevin som kom med tåget. Jag var så himla trött när vi kom tillbaka så mina ögon gick verkligen i kors, en liten "vila" på sängen framför reprisen av Så mycket bättre. Sen vart det inte så mycket mer av den dagen mer än middag. Idag ska jag vara lite mer produktiv tänkte jag. Jag & Kevin har städdag sen tänkte jag gå ut på en promenad och fota lite saker som ska upp på instagram under veckan.
 
Btw, gissa om jag är pepp för att kicka igång min youtube kanal igen då efter Fredagen´s kick off med Google och Youtube. Jag håller dock på att fundera om jag ska byta namn på den så den passar både Sweetkay & Yummifood. Men då är frågan, om man söker på Yummifood som kanalen heter nu och jag byter namn, kommer man fortfarande till min kanal då? Har ni tips på något namn? Jag har ett som jag funderar på...Sen håller jag på och funderar på vad jag ska filma, har ni några önskemål?
 
Nej nu lär jag ta och byta om, känner att magen redan kurrar efter morgonen´s gröttallrik så det är bäst att jag skyndar mig ut på en promenad innan lunch! Hej så länge fina ni ♥
Spara
Spara
Spara
Spara
Spara
Spara
helgmys - höstmys - söndag - youtube
1
Johanna

Hej! Måste bara fråga om du jobbar med att vara bloggare eller influencer eller pysslar du med något annat också?😊✨ älskar att läsa din blogg!

Svar: Du kommer få svar på det när jag publicerar svaren från frågestunden ;) som jag tror kommer ut idag eller imorgon.
Och du TACK! Gud vad glad jag blir över att höra det <3
SWEETKAY