När man får goda nyheter så dricker man Champagne

HEJ gobitar! Hoppas att det är bra mer er!? Btw, har glömt att berätta om att det där svaret jag väntat på sååå länge kom i början av veckan och det var POSITIVT! Asså det här är så kul att jag storknar av... Jag ska berätta vad det är strax, nu är det så nära. Har aldrig varit så här nära att kunna berätta;). 1-2 veckor till bara sen så..
 
Hur som helst, vad händer idag då? Bra fråga, Kevin ska med tåget till sin pappa ikväll. Det är egentligen min helg men hans pappa ska gifta sig imorgon så då är det klart att Kevin ska vara med på det, sen på Söndag har han första innebandymatchen här i Falun för säsongen. Själv så har jag bokat in mig och Björn för champagne öppning i helgen. Vet ni att jag är inte en person som är så förtjust i Champagne men lite ska väl gå ner. Det är godare om man gör te x bellinis eller nått likande. Vi får se vad det blir men får man så här goda nyheter så är det klart att det ska firas och jag har några flaskor som bara står här så varför inte poppa en. Jag frågade Björn härom dagen:- Vad har du tänkt i helgen då? Har du lust att dricka champagne med mig? Ja, ni förstår nog svaret, han var inte sen på att fira med mig. MYS. Nu kan inte jag dricka så mycket alkohol med tanke på min Fibro, är så sjukt lättpåverkad så det är inte klokt sen kan jag bli så sjukt dålig dagen efter om jag dricker för mycket. Hur är det för er andra som har fibro, kan ni dricka alkohol? Och i så fall funkar det med all sorts alkohol eller bara vissa viner etc.
 
Jag ska försöka göra klart svaren från frågestunden också så ni inte ska behöva vänta på det så länge till. Vad har ni för planer i helgen då? Är ju riktigt kanonväder ute nu så man kanske ska lyxa till det med en promenad. Jag har känt mer och mer nu att jag saknar träning så jag måste skaffa mig ett träningskort inom kort och tror det blir på Friskis & Svettis här i Falun. Precis när jag flyttade till Falun så tränade jag jämt där och då gick jag mycket på Jympa,har nog aldrig varit i så bra form tror jag och nu har dom verkligen utökat sina lokaler och med mer pass så är grymt sugen. Det som är bra också är att Kevin kan gå på pass med mig..Tränar ni något? Vad i så fall?
 
Nej nu lär jag göra nått, har setat fast på min kontorsstol sen Kevin drog till skolan. Hade en riktigt bra telefonsamtal på morgonen som slutade med ett inbokat möte på Måndag och på fredag nästa vecka drar jag till Stockholm över dagen för "möte/utbildning" eller vad jag ska kalla det. Återkommer mer om det sen ;). Man kan säga att utvecklingen går framåt i alla fall. Stor kram till er! Ha en riktigt fin Fredag...
Spara
Spara
Spara
champagne - falun - fibro - friskisochsvettis - träna
1
mammansprinsessor

Spännande nu blir jag nyfiken:) ha en fin kväll.kramis

Svar: He he snart så vet du :) Kram
SWEETKAY