Elizabeth Arden: Pretty Pink & friends

”Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Kicks”
 
Jag har blivit lite dålig på att lägga upp inlägg med smink & skönhet, jag vet det men jag har helt enkelt haft annat för mig och jag vill hellre att det ska komma spontant och inte "tvingat" för då känns det inte lika bra för mig. Med det sagt så vill jag visa er några godbitar som jag fick hem från Vass PR för ett tag sen och nu när jag satt och kollade över massa bilder så vart jag påmind om dessa eftersom jag faktiskt har tagit kort på dom med tanken på att visa er produkterna. Har massor med sådana bilder, läggs på hög liksom. Nu skulle jag inte scrolla förbi dom igen utan verkligen visa er vad fina dom är. Asså guld, jag har aldrig varit så mycket för guld utan mer för silver men sista typ halvåret/året så har jag börjat bli mer och mer för guld.När dom här fina produkterna damp ner i brevlådan så glittrade det verkligen till i mina ögon.
 
Seriöst, så sjukt snygg läppstift från Elizabeth Arden. Man vill ju bara ha själva hylsan ståendes framme för den är så himla läcker. Vem vill inte trolla fram denna beautyn ur handväskan, den skriker ju *HEJ KOLLA PÅ MIG* bada bing bada boom!
 
Älskar även att det är märkning på själva läppstiftet, känns lyxigt på något vis.
 
Läppstiftet heter Beautiful Color Moisturizing Lipstick och det är ett vårdande & fuktgivande läppstift som definierar läpparna samt ger dem en fyllig och silkeslen färg. Beautiful Color Moisturizing Lipstick är fyllt med fuktberikande pigment som håller läpparna välfuktade hela dagen. Finns i flera färger och just denna färg heter Pretty Pink. Finns hos Kicks → här.
 
Fick också en dubbeländad penna (vattenfast) för bryn som har en ögonbrynsborste på ena sidan och sen fick jag även en sjukt krämig & vattenfast eyeliner penna som jag faktiskt har använt flera gånger. Varför jag säger faktiskt är för jag brukar inte använda eyeliner pga olika anledningar, dels så tycker jag att mina ögon blir så små om jag har svart eyeliner i nedre vattenlinjen och en annan orsak är att eftersom jag har hooded eyes så finns det inte så mycket spelrum att leka med och då har jag ingen alls istället. Men eftersom den här är så krämig i konsistensen så tycker jag den är så enkel att sminka med så jag drar ganska nära den övre franslinjen. Stort plus för att den är vattenfast.
 
här ← Eyeliner | Brynpenna → här
 
Har du testat någon av dessa produkter?
 
Spara
Spara
Spara
Spara
Spara
Spara
Spara
Spara
elizabetharden - kicks - smink - vasspr
1
Linnéa

Nice makeup kit!
Jag älskar smink!

Svar: Tack! Vem gör inte det :P
SWEETKAY