Cellbes outfit & Behind The Scenes

Detta inlägg är i samarbete med Cellbes
 
Hej på er! Hoppas att det är bra? Just nu kör jag ett samarbete med Celllbes i deras kampanj #viärcellbes som betyder att dom är ute runtom i landet och använder sina egna kunder till kampanjen. Genom kampanjen så vill Cellbes stärka kvinnors självkänsla och visa på bästa sätt att de duger som dom är. ”Modellerna” som dom castat är i olika åldrar, storlekar och alltså från mindre städer ute i landet. Just för den här kampanjen som jag kör tillsammans med dom så har fotografering ägt rum uppe i Mora så det var roligt att jag fick representera Dalarna´s kampanj genom att tipsa er om den. Jag passade även på "tvinga" min son att fota mig med några kläder som finns på Cellbes hemsida. Länkar finns längre ner till kjolen & skorna..
 
Denna vecka bjuder jag på lite Behind The Scenes (ej mina bilder) från fotografering uppe i Mora där dom har med sig ett riktigt proffsigt team som stylar & fotar människor som dom faktiskt castat från dom olika städerna. Teamet som jobbar med denna kampanj har en gedigen bakgrund inom film och foto. Scenografen Begnt Frödeberg fick nyligen en Guldbagge för bästa scenografi "Flytken till Framtiden". Den den kända modefotografen Andreas Kock är också med och har arbetat med bland annat H&M och magasin som Plaza oc Café. Reklamlegendaren Jocke Jonason är kreativ ansvarig och har tidigare gjort succé för bl a Diesel. Dom har även med sig projektledaren Jens Pamp som även han har stor erfarenhet inom reklambranschen.
 
Kampanjen som ni kanske förstår av blderna är Jul- & Nyårsfest. Denna kampanj kanske ni har sett i någon tidning som Femina, Allers, Året runt och M? Kampanjen startade i Mars 2017 och första stoppet var i Mjölby som efterföljdes av Skövde, Hässleholm, snart Mora och sista stopet är på Gotland. Mer bilder om kampanjen och info kommer inom kort.
 
Kjol - Här  // Stövlett - Här
 
Vad tycker ni om looken?
Spara
Spara
Spara
Spara
Spara
Spara
Spara
cellbes - höstlook - outfit - samarbete - viärcellbes
3
Christina

Läckert! Vilka mysiga julbilder förresten, så att man börjar längta trots att sommaren kändes alldeles för kort : )

Svar: Tack :). Ha ha ja jag håller med, alla årstider ha något speciellt så man får passa på att njuta av dom.
SWEETKAY

Kamilla

Super snygg kjol och mysiga julbilder. Tänk att snart är det dags för glögg och pepparkakor och bara mys. Kramis Kamilla

Svar: Ja visst är kjolen fin :9 och tyget är så himla skönt. som mocka ungefär. Ja snart är det dags för Julens alla godsaker och mys :) Kram
SWEETKAY

Marie

Superchict och coolt! Något man själv skulle kunna köpa!!

Svar: Tusen tack Marie :) Gört, bra priser nu ^^
SWEETKAY