När älsklingen dukar fram frukost

Hej på er, hoppas att ni har haft en fin helg? Jag har hängt hemma hos Björn hela helgen och i Lördags var vi hem till min bror, hans sambo plus bebis för middag och det vart riktigt sent så igår var jag sååå himla trött. Så var "Så mycket bättre" reprisen på tv:n och jag fastnade där, då gjorde Björn mysfrukost till oss. Gissa om jag uppskattade det, jag är van att fixa det mesta inom mat annars så att jag faktiskt kunde sitta i soffan och kolla på ett av mina favoritprogram medans någon annan gjorde frukost är så mycket värt för mig ♥.
 
Sen har jag hållt på att jäklas med att försöka spela in en ny film til Youtube i helgen, vi får se hur det här blir ha ha. Kan säga en sak i alla fall efter att jag har setat och kollat på mig själv, det är att jag tycker själv att jag är så himla roligt och helt pucko ha ha. Som jag har legat och kollat på materialet under helgen och skrattat så tårarna sprutat, jag fattar inte var jag får allt ifrån!? Efter frukost och Så mycket bättre igår så visade jag Björn det jag hade spelat in på telefonen... Där låg vi nermysta i soffan och skrattade åt mig och vet ni, det bjuder jag på. Det är så här jag är och det är väl bra att man kan bjuda på sig själv, men jäklar vad vimsig jag är också ha ha. Ska försöka redigera ihop allt så får vi se vad det blir:).
 
Planer för dagen är att försöka redigera massor med bilder som jag tagit på skönhetsprodukter och förbereda inlägg om det, sen redigera bilderna från Lördagens middag till Yummifood. Skulle behöva fixa en hemsida också för mitt företag... Funderar på Wix.com, någon som har hemsida där? Tydligen blir det en dag framför skärmen. Förresten, vad jobbar ni med som följer min blogg? Vore så kul att veta lite mer om er. Kram
Spara
frukost - helgen - wix
1
Jessica

Läckert! Ser gott ut! Kram!

Svar: Var mycket gott Jessica:) Kramis
SWEETKAY