Kraschad dator, döda pixlar & total kaos

(null)
Hej på er, asså guuud vad allt bara går åt skogen just nu. Igår satt jag och redigerade en  film till Youtube och helt plötsligt så började det bara bli massa ränder över hela min skärm och jag nästan skrek, nej nej neeeej!!!  Så det sista dygnet har endast bestått av att försöka fixa den dock utan lycka så nu är den nerpackat och väntas på att bli skickad till Tyskland (!?) för reparation. Asså blir så himla less. Har fått föra över allt i min dator på en extern hårddisk & sen har jag hållt på sen i eftermiddag med att försöka få igång min gamla Samsung dator som är segast i universum & har 2 feta döda pixlar på skärmen. 

Har provat massor med att försöka få bort dom döda pixlarna och sen gör jag en återställning på datorn som inte är klar än. När det är klart hoppas jag att datorn är desto piggare.. Eller jag ska nog öppna upp den också & tömma den på damm, kan nog behövas.. Ja, så nu vet ni att jag är ganska teknisk av mig också.

Puuh! Fy fan vad tråkigt med allt skit & jag hoppas verkligen att min dator kan fixas på garantin. Skulle dock ta några veckor :/.

Så det är lite kaos i mitt liv just nu, bara jag får igång min Samsung & installerat Lightroom, redigering för film etc så är jag på banan igen så håll tummarna nu att allt går vägen och att det inte blir mer strul!

Tänkte att jag kunde uppdatera er lite, tur man har telefonen i alla fall. Vågar knappt säga det, då exploderar väl den inatt.  Snart sovdags, så jag är pigg imorgon för att försöka trolla med Samsung datorn. Kramdödapixlar - kraschaddator - lenovo - samsung - tekniskbrud