Inbjudan, Mentor & Datalycka!

Hej! Äntligen har jag fått tillbaka min dator, hämtade ut den igår kväll. Gick sjukt fort tyckte jag, typ 2 veckor... Har setat och installerat massa program på datorn så jag kommer igång på riktigt igen. Har varit lite dött men fick typ spunk på den andra datorn.
 
Så vad händer då? Kurs igår med nyföretagar centrum, Kevin fyller år imorgon så jag lär baka hej vilt idag & fixa presenter. Snacka om dålig mamma som inte ens har fixat presenter än men dagarna bara sprang förbi och vi har gjort en önskelista för några veckor sedan så jag vet ändå ad jag ska köpa. Men snart så ska jag hem till en tjej som heter Emelie, känns som jag bara känner tjejer som heter Emelie! Ja hur som helst, vi ska fika lite och babbla, hon har också eget och jag har dragit med henne på kurserna som Nyföretagar Centrum har så nästa gång blir det bokföring och det behöver jag verkligen, känner mig totalt vimsig men så kan det vara. Det brukar vara så att människor som är kreativa inte är lika bra å siffror osv och tvärtom. Gör mig inget alls, man kan inte bara bra på allt. Hur är du? Har du lätt för siffror, papper osv? Efter min utmattning så är det totalt blank och jag blir bara så himla frustrerad så blir det inget gjort alls... Längre fram är det väl meningen att jag ska skaffa lite hjälp men nu i början så är det väl bra att komma in i allt själv så man har lite koll på saker. Ska även få en mentor som jag ska träffa på Torsdag, det är kick off då sen är jag "fast" med denna person i 1 år tror jag. Det är alltså en person som har eller haft ett företag som jag ska träffa 1 gång i månaden för att bolla tankar, idéer med och kunna fråga saker om. Asså guld värt ju!!! Hoppas verkligen det är en person man kommer känna sig trygg med, kan bli lite jobbigt annars.
 
Ja hur som helst, jag ska till Emelie och fika snarrt så jag borde väl göra mig i ordning och sen hem för att baka. På Fredag har jag fått en inbjudan till något som jag längtar sjukt mycket efter men mer om det lite senare... Måste verkligen skynda mig nu! Ha det fint så länge, kram!
blogg - egenföretagare - falun - födelsedag - nyföretagarcentrum
2
My J

Jag är urusel på det här med siffror, använder mig därför av en egenanställningstjänst/företag som sköter allt det där obegripliga åt mig ;)
Kram <3

Svar: Jaha vad använder du då för tjänst? Kramis
SWEETKAY

Johanna Kvarnström

Är likadan. Har aldrig vart duktig på soffor och hatade matte och sånt när jag va liten. Men nu tycker jag de kan vara lite kul OM man fattar vad man gör. Annars är de skit... haha!! Men tänker att de blir roligare att lära sig om de handlar om sitt företag en bara ett påhittat lästal i en mattebok. Tror du kommer fixa detta galant!! Man kan ju liksom inte något innan man lär sig;) Hejja Hejja dig!! 💕✨

Svar: Haha ja men bara man kommer in i det lite så man har basic koll lixom :). Men sen är det så klart att man hellre väljer att kunna få hjälp med det också så man själv kan lägga sin energi på det man är bra på och inte fastnar vid sånt man tycker är jobbig. Så blir inget gjort alls istället & man ödslar massa tid. Tusen tack bästa du 😍❤️
SWEETKAY