Feria Ombré intense

Hej på er! Hoppas att ni haft en fin helg? Jag gjorde en spontanare i helgen och gjorde ombreslingor i skallen. Har känt ett tag att jag ville ljusa upp mina toppar så var jag ner på stan i Fredags för att egentligen köpa en kofta inne på Lindex som jag suktat efter så länge, jag såg den på en tjej på stan föör några veckor sedan och jag gick faktiskt fram för att fråga vart hon köpt den och berömde den så himla mycket ha ha. Sen dess har jag inte kunnat släppa den ur mina tankar så när Black Friday kickade in åkte jag ner direkt till Lindex. DOCK var den för stickig, jag kände direkt att den irriterade mig i nacken som sjutton och det här var en kofta som det till och med står info om att den INTE ska vara stickig för det är nått speciellt material. hur mycket jag än älskade den så kunde jag inte köpa den för då skulle den bara bli liggandes, så jag hängde motvilligt tillbaka koftan och gick ut från affären. Vuxen poäng på den! Hade det varit förut hade jag lätt köpt den ändå hur stickig den är må vara sen hade den så klart blivit liggandes. Men kanske var någon mening med att jag inte skulle ha den heller för jag hamnade helt otippat inne på Kappahl istället och hittade ett par schyssta brallor med 70 % rabatt. Där snackar vi klipp!
 
Hur som helst, jag drog förbi H&M för att kolla om dom hade nån cool förpackning med hårfärg men det fanns inget med slingor så jag åkte ner till Kicks och kom över den här förpackningen som för övrigt var den sista i butiken. Tänkte att det är verkligen någon mening med allt. Googlade lite snabbt på produkten (gör alltid så) och tog ett ganska snabbt beslut att jag skulle ha den. Så jag åkte hem och gjorde en ombré på mig själv och jag är nöjd med resultatet. Bilden på mig är från kvällen när jag var hemma hos Emelie och det ligger ett filter på från IGsnaps men det är ganska likt ändå hur det ser ut om bilden hade varit utan filtret. Så jag kan absolut rekommendera denna produkt om du är sugen att ljusa upp håret själv. Det kommer en smidig liten borste med så du kammar in färgen i håret. Jag började vid öronhöjd ungefär men jag har inte så långt hår heller så har du lite längre kanske du ska börja lite längre ner. Sen efter så hade jag i Maria Nilas Pearl silver inpackning ett tag för att få bort varma toner och sen körde jag faktiskt med en annan håripackning från Keune kanske 1 timme för att ge håret rejält med omvårdnad efter färgningen. Någon mer som testat den?
 
 
feriaombreintense - hemmafärgning - loreal - ombre - tips
1
mammansprinsessor

Så duktig du är o färgar själv, vill ju se dina byxor nu också:) kram

Svar: Haha ja men man lär sig desto mer man gör det och jag har färgat håret själv så länge jag kan minnas. Dock blir det inte alltid som man själv vill ha det HA HA! Nu har jag lagt upp ett inlägg om byxorna. KRAM
SWEETKAY