1 år tillsammans med dig ♥

Idag firar jag och Björn 1 år tillsammans, shit 365 dagar! Vart tog tiden vägen? Det känns som att vi nyss träffades men det kanske är för vi har så roligt tillsammans. Ni vet talessättet: Det går fort när man har roligt och det är verkligen något vi har. Träffade han en kort sväng igår kväll och han fick mig att skratta så mycket så tårarna sprutade. Där stod jag inne i Bergströms gallerior på kvällen och skulle titta på hans dotter som hade dansuppvisning tillsammans med dansskolan hon går på i samband med tjejkvällen som var på stan och skrattade som en dåre. Det gick verkligen inte att sluta skratta och jag hade tagit av mig allt smink precis innan vi åkte ner och tur var väl det så mycket som jag torkade tårarna. Alltså denna människa ♥.
 
Hittade den här bilden på oss från i somras när vi precis skulle till att äta tillsammans barnen på Björn´s soldäck. Jag var fram till honom och ryckte en puss, ni ser ju, han är ju mitt uppe i att ta mat eftersom han viftar med tången i luften ha ha. Eller så ville han äta mig ;).
 
Hur som helst, ser fram emot så många fler år tillsammans med dig min otroligt knäppa men helt underbara karl ♥.
ettårsdag - förhållande - kärlek
2
Marie

Så mysigt att ha någon man älskar! Stort Grattis till er!

Svar: Ja verkligen!!! Tusen tack Marie <3
SWEETKAY

Johanna Kvarnström

Så härligt! Längtar till den dagen jag hittar min THE ONE! Tips mottages!;) haha!

Svar: Åååh dt kommer du göra finaste <3 OM jag kan så kan du fast jag trodde att det verkligen inte fanns någon för mig. Har liksom levt själv i evigheter :P . När du minst anar så händer det. KRAM
SWEETKAY