Salvequick Exfoliant Socks

Jag fick hem en förpackning med Salvequick Exfoliating socks för ett tag sen som jag har hnnit prova. ch jag har provat nått liknande för några år sen, minns inte ens vad det var för märke men kom ihåg att jag lossade hud i alla fall. Hur som helst, dessa är alltså sockor som med en enda behandling tar bort förhårdnader och sprickor från dina fötter.
 
För dig som är less på det eviga filandet, skrubbandet och smörjandet kommer nu ett enklare sätt att ta hand om dina fötter. Salvequick Exfoliating socks innehåller en gel med naturligt aktiva ämnen som avlägsnar döda hudceller. Sätt på dig sockorna och låt dem verka i 60 minuter. Efter 3-5 dagar börjar torr hud flagna bort och efter cirka 10-15 dagar har du ett par silkeslena fötter.
 
Förpackningen kommer tydliga instruktioner och det finns även små tejpremsor för att spänna åt dina sockor på fötterna. Jag satte även på mig strumpor över så jag kunde gå runt hema och pyssla med diverse saker. Det enda jag inte gillar med dessa är att det är så förbaskat kallt att sticka ned fossingarna men det går över ganska fort, sen ska du bara ha på dig dom en timme.
 
Sagt och gjort så gjorde jag detta & tänkte efter ett par dagar, hmm ska det hända nått eller!?  Efter en dusch några dagar senare så klev jag ur duschen, hade inte en tanke på mina fötter och börjar se massa prickar på min handduk som jag står på och ju mer jag rör mig om i badrummet så börjar det se förjävligt ut... Kollar på mina fötter och HJÄLP!!! Seriöst, det hängde så jäkla mycket död hud på mina fötter så det var riktigt vidrigt rent ut sagt. Ändå så började jag skratta... Jag ficklov att fick att ropa på Björn att han skulle komma med insturkionerna ifall man skulle fila, tvätta, skrubba med en handduk.. Jag kunde ju för sjutton inte gå runt och se ut så där, jag har ingen bild på det och var då glad för det mina damer och herrar ha ha. När Björn kom in i badrummet såg han ut som en fågelholk i fejjan ungefär, han undrade om mina fötter hade dött HA HA!
 
Där tänkte jag, jag kanske gjorde ett felaktigt val här att låta honom se på mina äckliga fötter, kommer han bara tänka på mina äckliga fötter i fortsättningen? Kommer han inte åtrå mig som förr... helvete! Ja, hur som helst jag filade lite, sköljde och skrubbade med handduk.Sen fick jag ha strumpor på mig dygnet runt i några dagar för att inte lämna skinnspår efter mig sen var det borta. På sommaren kan jag tänka mig att det försvinner mycket fortare när man går barfota ute etc. Nog har mina fötter blivit mycket mjukare, absolut! Men så klart måste man hålla efter med skötsel av fötterna för att inte bli hård på hälar osv. Detta är ett bra alternativ att köra med jämna mellanrum mellan filningarna. Har du testat?
 
Detta är ett pressutskick, men åsikterna är fortfarande till 1oo% mina egna och går inte att påverkas.
 
buzzador - exfoliatingsocksbuzz - salvequick