Min första tavla

För cirka 1 månad sen så målade jag en tavla, min fösta tavla... Hemma hos Björn i hans kök med musik som jag älskar och ett glas rött i handen. Jag har länge tänkt på det här med att måla, jag vet inte hur många gånger Björn har hört mig tala om det och sen trollade han fram oljefärger och tavlor som han hade ståendes. Han hade fått dom för länge sedan i present men det var inget han använde... Tydligen så var om ämnade för mig. Dom stod länge i hans vardagsrum och stirade på mgi innan jag fick fingrarna ur den den välkända bakdelen och tog tag i målandet.. Jag hade ingen klar bild alls när jag började, det får bli som det blir tänkte jag.
 
Deet tog inte lång tid innan jag var klar med den, jag var faktiskt nöjd med den mycket tidigare men valde att fortsätta och till slut satt jag med fingrarna och målade. Kändes befriande och kul. Dock så ska jag nog inhandla andra färger för oljefärg tar så sjukt lång tid att torka. Den här har jag ramat in och den står i Björn´s sovrum. Skulle vara kul att måla fler och börja hänga upp lite här och där för att få in färgklickar.
 
 Vad tycker ni? Jag tror jag gillar den mer och mer hela tiden...
art - kreativitet - måla - oljefärg
3
Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

Så fin

Svar: Tusen tack <3
SWEETKAY

Petra Olsson

Shit så duktig du är:) kramar

Svar: Men va? Ha ha njaaaa vet i fan men kul att gå loss lite ;) Tack hur som helst! Kram
SWEETKAY

Marie

Jättefin!! Har ju oxå målat en dag nu på äldre dagar, såå kul och vill bara måla mera!

Svar: TACK <3. Superkul och avslappnande! Jag såg ett kit med akryl på Clas ohlsons som jag är sugen att köpa. Var även 15 % rabatt där idag för medlemmar. Torkar ju desto fortare... Vad målar du med?
SWEETKAY