AXA & Inget smink

Heeeeello! Uppe med tuppen som vanlig och resten sover, äggen står på spisen och kaffet är klart så det står nog inte på förräns dom gör mig sällskap vid frukostbordet. Kevin har Cup (innebandy) hela helgen, sen i Torsdag, AXA Floorball Cup så det består mest av att åka till match, åka hem ett par timmar och åka tillbaka för en ny match men idag är det dom 2 sista matcherna.
 
Jag gillar dock att sitta och hejja på han & hans lag, jag blir så till mig och inne i spelet så nog låter jag från bänken allt. Det enda jag har att gnälla över är att jag får så jäkla ont i röven att sitta på alla dessa bänkar och trästolar.
 
Så vad händer mer då? Jo jag har gjort om på uteplatsen, har flyttat om mina utemöbler totalt så nu är det riktigt mysigt. Nästa inköp får bli ett stoooort parasoll, kanske redan idag. Om solen behagar att stanna kvar..
 
Mycket hudvård står på schemat också, jag ansvänder inget smink alls just nu, inte ens mascara, fyller inte ens i brynen !!! Använde en brun utan sol så kände att det räckte, sen färgar jag mina ögonfransar och tycker dom blir så fina då. Så jag böjer bara mina fransar på morgonen sen kör jag med Isadora´s kajal i färgen 56 blonde i vattenlinjen för en piggare look. Denna vecka har jag även smort in ansiktet med kokosolja innan läggdags, samt haft på lite kokosolja på mina ögonfransar & bryn och det har hållt mina fransar såååå fina. Brynen blir finare också tycker jag. Tips på det alltså!! Så först kör jag kokosolja (Kung Markatta Kokosolja), sen min nattkräm över ansiktet. Ibland kör jag även med ögonkräm över oljan men för det mesta utan.
 
Jag har även känt av pollen som sjutton dom sista veckorna helst i mina ögon och då känns det skönt att inte ha sminkat ögonen så jag kan klia runt bäst sjutton jag vill. Asså det är ju sååå skönt på kvällen när man inte behöver stå och tvätta av sig smink i evgheter. Jag kör bara med  Spehora´s Instant Refreshin Toner över ansiktet på en bomullspad sen smörjer jag mig. Skulle dock behöva någon sorts porgrej känner jag, måste leta i gömmorna om jag har någon mask och sen är det dags att börja med Swiss Clinics roller igen, var så sjukt länge sen men jag glömmer av det hela tiden! Nej nu måste jag tycka i mig frukost, 10 ska vi vara på Lugnet igen för match så jag lär nog väcka resten av familjen. Hoppas ni får en toppen Lördag! Kram
axafloorballcup - hudvård - lovetheskinyourein - nomakeup - sephora - skönhetsblogg - swissclinic