This Works - Sleep Plus+ Pillow Spray +++++

Jag vet att jag har tipsat om denna spray förut men den tåls att tipsas om igen. Jag har faktiskt glömt bort att använda den men så i förrgår sprayade jag min kudde med den sen sov jag som en stock hela natten och när Björn sover brevid mig så brukar jag då vakna minst 1 gång på natten men ikke denna natt. Jag tror till och med att ett tåg hade kunnat köra genom huset utan att jag vaknat. Jag gjorde samma sak igår kväll igen och har sovit som en stock inatt igen... Jag är besatt av denna spay och måste nog inhandla en hel kartong BUMS!
 
Denna prisbelönta Sleep Pillow Spray från this works är utformad för att ge en avkopplande, stärkande och djup sömn, och kommer garanterat att bli din nästa favorit. Denna väldoftande kuddspray är utvecklad med naturliga oljor som ger ifrån dig sköna vibbar så att du andas in ett lugn och andas ut alla bekymmer. Kuddsprayen innehåller lavendel, vetivert och vild kamomill, och är perfekt för dig som vill koppla av. Den är även lämplig för resor, eller som en omtänksam gåva. Jag hittar den → här ←.
 
 
När jag tittar på den här och hör vad hon säger så tror jag verkligen henne för jag lovar, BIBEL, att den funkar!

Jag såg att dom hade fler olika produkter från detta märke när det gäller sömn, jag kan inte uttala mig om dom men min nyfikenhet väcks så klart. Jag har en till produkt från This works men som jag inte har gett så stor uppmärksamhet ännu och den heter Stress Check Breath In, den finns → här ←. Men dom har inte bara produkter som ska hjälpa sömnen utan det finns även bl.a ansiktsoljor, hår elixir, duschkräm & badoljor. Alla produkter som jag kan hitta just nu är → här ←. Är det något som testat någon produkt från detta märke? Jag är så sjukt nyfiken på att testa fler produkter för sprayen ger jag +++++.
 
* Detta är INTE ett sponsrat inlägg, denna produkt fick jag i en av luckorna från Look Fantastics Adventskalender som jag köpt för egna pengar.
bblogger - lookfantastic - pillowspray - sleepplus - thisworks - tips
1
Jessica Sundberg

Låter ju magiskt! Tror jag ska beställa på en gång! Tack för tips! Återkommer med vad jag tyckte!

Svar: Ja det var så lite så! om jag kan hjälpa någon med sömnen så är ju det uppiggande ha ha ha :P Ja återkom gärna om vad du tycker om den :)
SWEETKAY